Ve halk ayakta

Yayın Tarihi: 28/01/11 07:00
okuma süresi: 3 dak.
A- A A+

Beklenen gün geldi ve bugün Var oluş mitingi gerçekleşiyor.

ÖRP hariç tüm siyasi partilerin katılımı ve sendikal platformun organizasyonluğunda büyük bir mitin yapılacak.

Tabii ortada önemli bir eksiklik var ÖRP ve HÜR-İŞ bu eylemde yok.

Gerçi her ne kadar HÜR-İŞ destek vereceğini belirtse dahi bütünsellik içinde yer almayacak.

Başbakan Küçük oldukça zor bir dönemden geçiyor.

İnsan bu kadar talihsiz bir dönemde mi başbakanlık yapar Allah aşkına.

Maalesef öyle.

Tabii bunun nedenlerini çok kaleme aldık.

Sn Derviş Eroğlu'nun bıraktığı kötü bir mirası ve deneyimsiz bir bakanlık kabinesini değiştirmemesi Başbakan Küçük'ü bu zor durumlara getirdi.

Başbakan Küçük bir yandan 2011 de başka tedbir alınmayacak dese de Maliye Bakanı Ersin Tatar 2011 yılı tasarruflar yılı olacak diyerek Başbakanı yalançı çıkarıyor.

Medyaya küs olan Bakanlarımız Ersan Saner ile Türkay Tokel'i ise unutmamak lazım.

Söz konusu iki bakanımızın icraatlarına pek yakında çok sert bir şekilde belgelerle değineceğim.

Zamanı yakındır.

Başbakan Küçük için aslında bu miting oldukça önemli; bir diğer taraftan da miting "eğer paketi uygulamaktan vazgeçmezsen, başarısız kabinende önemli değişiklikler yapmazsan ve duruş sergilemezsen istifaya kadar gideceksin" mesajını veriyor.

Bugün Türkiye aleyhine pankartlar açılmayacak mı umarım açılmaz ama duyumlarıma göre açılacak. Bu tür yanlış tavırları bende savunmuyorum.

BU SÜREÇTEN SUÇLU OLAN BAŞBAKAN KÜÇÜK DEĞİL

Başbakan Küçük ile birçok özel ve aleni sohbetimde ülkesi için büyük reformlar yapacak bir siyasetçi ve bir devlet adamı gördüm.

Her zaman yazdım yine yazıyorum.

Başbakan İrsen Küçük bu ülke için önemli bir şanstır ve bugünkü durumdan sorumlu olan Sn Derviş Eroğlu'dur, kesinlikle Başbakan İrsen Küçük değildir.

Bunu ayırt etmek lazım.

Ancak bugünkü miting ülkede var olan yangının ne kadar büyük olduğunu ve bundan hem hükümetin hem de Türkiye'nin gereken mesajları alması açısından önemli.

İşte bu noktada Başbakan Küçük kendi yaratmadığı bu durumdan hem kendi ülkesinin prestijini hem de hükümetin saygınlığını kurtaracak önlemleri ivedilikle almalıdır.

Var oluş mitingi tüm ülkeye hayırlı olsun.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.