Cemal Başkan dönecek mi?

Yayın Tarihi: 12/07/12 07:00
okuma süresi: 3 dak.
A- A A+

Lefkoşa Belediyesi'nde işler en nihayet yoluna girdi. Maaşlar yattı, herkes iş başı yaptı,şimdilik her şey yolunda gibi. Basında dün çıkan ve bolca dedikodusu yapılan "20 Temmuzda gelecek misafirler gidince ne olacak" söylentisi bence içi boş bir söylentidir. Maaşlar belediyenin vezneleri düzenli çalıştıktan sonra çok rahat çıkar ve ödenir. Bunda hiçbir sıkıntı yok asıl mesele 3 ay sonra ne olacağı..

CEMAL BAŞKAN DÖNECEK Mİ?

Bence asıl merak edilmesi ve sorgulanması gereken konu bu."Cemal Başkan geri dönecek mi?" bu soruyu kimse sormuyor. Çünkü Hükümet tüm belediye meclis üyelerini ve Cemal Başkanı sadece 3 aylığına zorunlu işe çıkardı. Kaymakam Dana'nın yaptığı dünkü açıklamayı biraz dikkatli okursanız "artık belediyede yeni sayfa açıldı" diyor; yeni sayfa ne demek? Hiç düşündünüz mü bunu? Kimse demiyor ki Cemal başkan geri dönmeyecek? Kimse işin bu boyutundan bakmıyor olaya.

Yüksek ihtimal dönecek geri ama ne şartlarda ve nasıl dönecek? Eğer belediyede yeni bir dönem açıldıysa ve her şey yoluna girdiyse ve girecekse Hükümet neden el attı bu işe. El attığına göre Cemal başkan yapamıyordu da aldı diye düşünüyoruz doğal olarak!!!

Ee peki 3 Ay sonra Cemal başkan ve belediye meclis üyeleri geri döndüğünde ne olacak? İşler yine bozulmayacak mı? Yine fazladan harcamalar yapılmayacak mı? Bunun önüne nasıl geçilecek, yani kim nasıl Cemal başkanı vitrinde tutup belediyeyi arka plandan yönetecek? Cemal başkan bu tür bir olayı kabul edecek mi?

Beyler tüm bu soruların cevabı hayır. Ne Cemal başkan işine birini karıştırır ne de Hükümet, Cemal başkan görevi yeniden devraldıktan sonra olaya müdahil olur. Yeniden Cemal başkanın yönetimine kalacak bir belediye yeniden tökezlerse bu sefer ne olur? Ben oturup düşündüm ve Belediye olayına bir de bu taraftan baktım. Siz de plağın diğer yüzünden bakın olaylara bakalım nasıl görünüyor.

Aklınıza şu soru gelmiyor mu "CEMAL BAŞKAN DÖNECEK Mİ?" neyle dönecek nasıl dönecek?

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.