Kaşif kabineye fısıldadı

Yayın Tarihi: 13/07/12 07:00
okuma süresi: 3 dak.
A- A A+

"ADAY DEĞİLİM"

Ülke her ne kadar yangın yerine dönse de zaman zaman bizim halkımız dedikoduya, söylentilere Tanrı'ya taptığından daha çok tapar, daha çok inanır. UBP Kurultayındaki tansiyon zaman zaman azalsa da reyting oranını hiçbir zaman düşürmez. Ne de olmasa işin içinde iktidar, makam ve menfaat işi vardır.

UBP Kurultayına çok uzun bir süre kalmadı. Ortalıkta henüz dişe dokunur bir aday yok. Ahmet Kaşif'in adaylığı ortaya atıldı ve oldukça tartıştırıldı. Bakan Kaşif çıkıp bunları cevaplamak yerine adeta sessiz kalıp keyfini çıkarmayı tercih etti. Herkes biraz kendine çeki düzen verse fena olmazdı hani. O kadar bir konuşulur oldu ki Ahmet Kaşif'in adaylığı sanırım buna Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu bile inandı ve birkaç kez Kaşif'i Saray'a yemeğe davet etti. Tabii geçen bu süreçte Kaşif boş durmadı sıklıkla Girne'yi ziyaret etti. Bazı milletvekilleriyle Acapulco otelde bir araya geldi, yemekler yedi, delegelerle görüşüp nabız yokladı. Elledi pulladı ve kalkış yapacağı pisti sisli gördüğü için bu işten vazgeçti.

KAŞİF TATİLDEN DÖNÜNCE AÇIKLAYACAK

Son günlerin en popüler dedikodusu bu. Bakan Kaşif tatilde ve dönünce havalimanında adaylığını açıklayacak. Şimdi bir dedikodunun gerçekliğini çok yayılıp yayılmadığından anlarsınız. Bu dedikoduyu kasapta ciğer bekleyen kediler bile duydu ve güldü. Yok böyle bir şey Ahmet Kaşif tatilden dönünce açıklayacağı bir adaylık yok.

KAŞİF, BİR BAKANA AÇIKLADI.

Bakan Kaşif kabineden kendisine çok yakın olan bir bakan arkadaşına aday olmayacağını, adaylık için uygun zemini göremediğini açıkladı. Bu bilgi bana oldukça güvenilir bir kaynaktan dün akşam saatlerinde ulaştı. Kaynağım bana yalan söylemez ama Bakan Kaşif 2 gün önceki düşüncesini değiştirirse onu bileme bu nedenle ucunu da açık bırakma ihtiyacı duyuyorum. Siyaset hele de bizim ülkede sabırdan adamı çatlatma sanatına verilen addır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.