UBP Lefkoşa İlçesi'nden Küçük'e tam destek hazırlığı

Yayın Tarihi: 20/07/12 07:00
okuma süresi: 3 dak.
A- A A+

Sağlık Bakanı Ahmet Kaşif'in kurultaydaki adaylığını açıklamasının ardından Başbakan İrsen Küçük yıllarında verdiği tecrübesiyle harekete geçti. Önceki gün Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Cemal Bulutoğlularına ve diğer belediye başkanlarıyla yemekte bir araya geldi.UBP'li belediyelerin büyük bir kısmı bu yemeğe katıldı ve Başbakan İrsen Küçük'e tam destek verdi.

Sağlık Bakanı Ahmet Kaşif bakanlığa uğrayan ve belediyelerin desteğini soran delegelere ise "belediyeler bizi tek tek arayarak mecbur kaldık bu desteği vermekte" dediklerini söylemiş. Bazı UBP Kurultay delegeleri ve bakanlık içindeki bazı kaynaklarımız bize bu bilgiyi ulaştırdı. Ancak baskı altında kalan belediye başkanları neden mektup yayınlasın ve neden hemen bir gün sonra yemek yemeğe gitsin İrsen beyle?

Demek ki belediyelerin büyük bir kısmı İrsen beyin yanında.

Güvenilir kaynaklardan aldığım bilgilere göre uzun süredir nasıl bir taraf seçeceği sabırla beklenen UBP Lefkoşa İlçesi, Başbakan İrsen Küçük'e tam destek vermeye hazırlanıyor. UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Dr Faiz Sucuoğlu görevi devraldığından bugüne UBP Lefkoşa ilçesinin itibar anlamında hayli yol kateddiğini ve iyi bir imaj yakaladığını hepimiz biliyoruz.

Diğer ilçelere oranlara delege anlamında en güçlü yapıya sahip Lefkoşa ilçesi Kurultayın gidişatını en direkt şekilde etkileyecek.

Güzelyurt, Girne İlçelerinin ardından Faiz Sucuoğlu başkanlığındaki Lefkoşa ilçesinin de Başbakan İrsen Küçük yanında yer alacak olması daha şimdiden Ahmet Kaşif'in bu seçimi kaybedeceği yorumlarının yapılmasına vesile oldu.

KKTC'den de sorumlu Başbakan yardımcısı Sn Beşir Atalay 20 Temmuz kutlamaları nedeniyle ülkemizde. Bakan Kaşif ile mutlaka bir konuşma yapması bekleniyor. Bu tür konuşmaları bir vatandaş olarak bende tasvip etmiyorum ama takdir edersiniz ki yıllardır KKTC ile Türkiye arasında sıkı bir işbirliği ve çalışma mekanizması var. Bu nedenle uyum çok önemli.

Kurultay havasına erken girildi girilmesine ama bir yandan da iyi oldu, böyle giderse kurultay erken sonuçlanacak

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.