Hükümetin Denktaş yüzünden parası yok

Yayın Tarihi: 31/10/13 07:59
okuma süresi: 4 dak.
A- A A+

CTP-DP Hükümeti'nin devesini kaybetmiş tüccardan farkı yok. Defalarca yazık, kaleme aldık. Hiç kimsenin tasvip etmediği, benimsemediği bir koalisyon ortaklığı oldu. Her iki partinin külliyen yarısı bu koalisyona karşı çıkmasına rağmen kuruldu.

Ankara bu tür bir hükümet istememesine rağmen kuruldu.

Başbakan Yorgancıoğlu ve O'nu yanlış yönlendiren kılavuzları bu hükümeti tüm uyarılara rağmen Serdar Denktaş ile kurma konusunda diretti ve kurdu.

Geçtiğimiz ay maaşları ödemede zorlandı Maliye, bu ay yine zorlandı ve kasım ayı sonu, aralık ayı sonu, 13. Maaş ödemeleri, hepsinden de önemlisi bütçe konusunda nasıl çareler bulup bu işlerinden çıkacak doğrusu kestirmek zor.

Başbakan Yorgancıoğlu'na bakıyorum da açıklamasına gülmemek elde değil. Her ay sonu teknik sorunlar olur diyor.hocam Teknecik santralının haline mi benzedi bu iş?

ANKARA MUSLUĞU KAPATTI MI?

Hocam AK Parti Hükümetinin varlığından rahatsız bir Demokrat Parti ve başkanı bu hükümette olduğu sürece CTP'nin biletçiden aldığı biletlere amortiden başka bir şey çıkmayacak. Bakın net ve açık söylüyorum.

Biraz internet kullanmasını bilen herkes Hükümetin Küçük ortağı Demokrat parti Genel Başkanı Denktaş'ın AK parti hükümetine duyduğu rahatsızlığı geçmişte defalarca kez dile getirdiğini bulup okuyabilir. Ve açık yüreklilikle söylüyorum CTP, DP ile bu hükümete devam ettiği sürece ne ek bütçe, ne artı bütçe ne rica yardımı almayacak Türkiye'den. Kim olsa vermez. Ankara Hükümeti bu ülkeye tek destek veren ülke olarak istikrar ister, vefa ister, dürüstlük ister.

Gelin görün ki bu hükümetin mayasında, her iki partinin mayasında AK Parti'ye karşı bir asilik var. Yanlış mıyım?!

Oturup yazmaya başlasam onlarca demeç bulur eklerim. SN Talat iyi saatte olsun bu ilişkileri düzenlemişti, Sn İrsen Küçük iki ülke ilişkileri düzenlemişti; şimdi bir bakın CTP-DP hükümetinin ay sonu maaş ödeyecek parası yok.

Serdar Denktaş bu hükümette yer aldığı süre de olmayacak. Hep birlikte yaşayalım görelim.

DENKTAŞ ACEMİLİKLERİNİ KABUL ETTİ

Fırsat bulamadım ki izleyim; Serdar bey BRT'de bir programa katılmış, çok kısasını atmışlar internete; 7 yıl hükümetten uzak kalmanın acemiliğinden dem vurdu Serdar bey, acemilikler olacak dedi. Yani bu ülkenin koalisyon ortağı acemi olduklarını, ülke yönetmeyi unuttuklarını kabul ediyorsa, fenalık yapmasınlar bu halka, bıraksınlar gitsinler. Acemi hükümeti biz napalım.

EROĞLU İMZALAMIYOR DİYEMİYOR

Serdar bey dört gözle atama bekleyen DP'li bürokratları telkin etsin diye; 6 aydan önce bugüne kadar bürokrat atandığı görülmemiştir diye bir pot kırdı. Amacı ocak ayındaki DP kurultayında umutları bağlanmış partililerin oyunu alabilmek. Atama bekleyen bürokratlar bu kadar safsa diyecek bir şeyim yok. Yahu bir bakan çalışacağı müsteşarı ya da müdürü atamak için hiç 3 ay 6 bekler mi?

Çocuk mu kandırıyorsunuz siz?

Serdar bey niye çekiniyor Cumhurbaşkanı Eroğlu'nun müsadesi yok kimseyi görevden alamam demeye. O koltuklarda oturan adamlar Derviş beyin çok yakın siyasi dostları, oradan onları alacak babayiğit şu an yok. O nedenle bekleyin ey DP'li bürokratlar, koyunlar geçsin, yünleri tellere takılsın, çobanlar toplasın onları tüccara satsın, tüccar onları örsün kazak yapsın satsın siz de ekmek yiyesiniz.

Bekleyin! DP Parti meclisini anlamak zor; bu yaşananlara hiç ses çıkarmıyorlar.

Beklemek bu toplumun kaderi anlaşılan.

Sonuç olarak yeniden ifade etmek isterim ki CTP bünyesinde DP'yi tuttuğu sürece hayır etmeyi beklemesin.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.