UBP Genel Başkanlığı'na Hasan Taçoy da aday!

Yayın Tarihi: 02/10/10 11:41
okuma süresi: 3 dak.
A- A A+

Aralık ayı gelmeden UBP içindeki tüm hareketleri benden öğreneceksiniz. Hepsini burada sizlerle paylaşacağım. UBP içinden sürekli telefonlar, bilgiler geliyor. Günlerdir olgunlaşmasını beklediğimiz bir bilgi vardı ki artık olgunlaştı. Kuşlar bana ilginç bir iddia da bulundu.

Bakınız iddia diyorum yine birilerinin canı sıkılmasın. Bana ulaşan bilgilere göre UBP Lefkoşa Milletvekili Sn Hasan Taçoy'un UBP'nin Aralık ayındaki Genel Başkanlık Kurultayı için adaylığını çok yakın zamanda açıklayacağı yönünde.

Elbette ki bu bilgiyi iyice araştırmam gerekti. Sn Taçoy'un babası birkaç yerde "Oğlumu tamamen dışladılar ancak oğlum doğdu doğalı UBP'lidir ve Genel Başkanlık da hakkıdır bu nedenle çok yakın zamanda Genel Başkanlığa adaylığını açıklayacak" şeklinde konuşuyormuş. Bu bilgiyi bazı Parti Meclisi üyelerinden ve delegelerden de teyit ettim. Ancak her ne kadar bunlar zikredilse de Sn Taçoy "Ben adayım ya da değilim" demediği sürece" sadece birer iddiadan ibarettir.

Tabii ki unutmamak lazım Sn Hasan Taçoy Lefkoşa da oldukça gücü olan, çevresi geniş ve birikimli bir politikacıdır. Yenişehir bölgesinde açmış olduğu ofisi her gün dolup taşıyor. Bu izlenim de hala bize Sn Taçoy'un UBP içinde önemli bir güce sahip olduğunu gösteriyor.

Peki Sn Taçoy bunu neden yapsın? Şu an UBP içerisinde zaten çok sert geçen bir yarış ve kavga var. UBP içindeki gruplaşmalar ağır ağır yakında kendini gösterecek.

AMCAOĞLU'NA LEFKOŞA'DA RAKİP ADAY VAR

Ulaştırma Bakanlığı'ndan apar topar alınmasının ardından Başbakan İrsen Küçük'e ve Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'na kızgınlığı yatışmayan Taçoy'un Aralık ayında gerçekleşecek UBP Kurultayında da UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Ali Çetin Amcaoğlu'na rakip birini hazırladığını fakat söz konusu adayın adının bir sır gibi saklandığını öğrendik. Pazartesi günkü yazımda Lefkoşa ve Gazimağusa İlçe Başkanlıkları adaylarını da yazacağım.

Bu arada KKTC'de yeni bir parti kurulması yönünde çok ciddi bir çalışmanın olduğundan tüm kamuoyunu haberdar etmek isterim. Siyaset ne hallere düştü…

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.