Yeni oluşumun başkanı Girne'li bir işadamı

Yayın Tarihi: 22/10/10 07:00
okuma süresi: 3 dak.
A- A A+

En nihayet yeni oluşumun temelleri atıldı.Gerçi bu temeller yaklaşık bir aydır atılıyor.

ÖRP Genel Başkanı Turgay Avcı dün Bağımsız İskele Milletvekili Ejder Aslanbaba ile görüştü. Söz konusu yeni oluşumun henüz adı belli değil.

Onu öncelikle söyleyim. Şu an için artık manifestosu ve partinin çalışma koşulları hazırlanıyor.

Gelelim Sn Turgay Avcı'nın DP ve Tahsin Ertuğruloğlu ile olacak olan temaslarına. DP Genel Başkanı Sn Serdar Denktaş dün bende konuktu.

Yeni oluşumu kendisine sorduğumda Demokrat Parti'nin böylesine bir oluşuma katılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını ve DP'nin kendi yolunda ilerleyeceğini söyledi.

Sn Avcı da güya Pazartesi günü Bağımsız Lefkoşa Milletvekili Tahsin Ertuğruloğlu ile görüşeceğini tüm basına açıkladı. Bende size bunun böyle olmadığını buradan söylüyorum.

Sn Avcı, Sn Ertuğruloğlu yaklaşık bir aydır bu süreci kovalıyorlar ve bu işe son noktayı hafta sonu koyacaklar. Yani anlayacağınız Avcı'nın Ertuğruloğlu ile görüşeceği hiçbir ekstra konu yok.

Yaptığım araştırmalarda Yeni oluşumun başına geçecek kişinin İşadamı olduğunu ve bu işadamının Girne'li bir yatırımcı olduğunu tespit ettim.

Söz konusu işadamının adı da şimdilik bende mevcut. Günü saati geldiğinde açıklayacağım. Bu ismi bana çok güvendiğim kaynaklarım iletti. Bugüne kadar burada yanıltıcı bir şey yazmadım.

Söz konusu Girneli İşadamının hafta içi Ankara'ya temaslar için gideceğini de öğrendim.Tabii akıllara bu yeni oluşumun UBP ile Koalisyon kuracağı fikri sakın gelmesin.

Böyle de bir durum yok. Kanaatimce UBP, TDP ile koalisyon işini bağlayacak ve bu 11 Aralık Kurultayından önce olacak. Zira Başbakan İrsen Küçük, partiden kaçma ihtimali olan vekillerinde önünü kesmek ya da tedbir almak istiyor.

Önümüzde Meclisteki bütçe görüşmelerinin de olduğunu unutmayınız.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.