Favori haberler

Yayın Tarihi: 04/01/14 08:00
okuma süresi: 4 dak.
A- A A+
İstanbul'da bulunan Başbakan Erdoğan, il başkanlığı binasında, Yalçın Akdoğan, Güldal Akşit, Süleyman Soylu ve Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi. Binada yaklaşık 7,5 saat kalan Erdoğan'ın, ilçe belediye başkanlarının belirlenmesi için toplantı yaptığı öğrenildi.

**

ABD o gemiyi tanıttı… ABD Savunma Bakanlığı Suriye'ye ait kimyasal silahların imha edileceği gemiyi basına tanıttı. Akdeniz'de yürütülecek çalışmanın iki hafta içinde başlaması ve 3 ayda tamamlanması planlanıyor.

**

Polis Genel Müdürü ataması krize dönüştü! Başbakan Özkan Yorgancıoğlu tarafından onaya gönderilen 'Senay Kebapçı' ismi kabul görmedi. Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu 'Pervin Gürler' ismini telkin etti.

**

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, eski Adalet Bakanı, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in "Yargıtay'ın imamı Pensilvanya'ya dosya gönderdi" açıklamasının ardındanYARSAV'ın suç duyurusu üzerine soruşturma başlattı. Yargıtay'daki iddialarla ilgili soruşturma 2014/7 hazırlık numarası üzerinden yürütülecek.

**

Avrupa Museviler Kongresi, İHH derneğinin Avrupa Birliği'nin terör örgütleri listesinde yer alması için resmi başvuruda bulundu. Başvuru Avrupa Museviler Kongresi adına başkan Moşe Kantor tarafından yapıldı.

**

Türkiye Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kıbrıs'ın herhangi bir yerinde çıkarılan petrol ve doğal gazın Kıbrıs'ın tamamına ait olduğunu, 2014 yılında böyle bir yapıcı noktayı yakalamaları gerektiğini söyledi.

**

Baykal'dan Gül'e sürpriz ziyaret! CHP eski genel başkanı Deniz Baykal, yolsuzluk operasyonuyla ilgili olarak bugün saat 13.00'de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyaret edecek.

**

Feyruz'un oğlu Hizbullahçı mı? Lübnanlı efsanevi şarkıcı Feyruz, ülkenin sembol isimlerinden... Bugüne kadar siyasete bulaşmadı pek. Ama oğlunun verdiği röportaj, ortalığı karıştırdı. Oğlu, "Annem Hizbullah liderini sever" deyince tartışma başladı Lübnan'da. Sanatçıya tepki yağdı.

**

Lefkoşa'da bir markete düzenlenen baskında, ülkemize ithali yasak olan ve PKK terör örgütünün dağıtım ve taşınmasında aktif rol oynadığı "Prestige" marka sigara Kuzey Kıbrıs'ta ele geçti. Kaçak sigara pazarında Türkiye'de en çok satılan kaçak sigara markası Prestige "Kürtler Parlamenti" olarak da biliniyor.

**

İngiltere'de "Harry Poter" serisinin yazarı J.K. Rowling'in takma adla gerilim romanı yazdığını açıklayan avukata 1000 sterlin para cezası verildi.

**

Hindistan Başbakanı Manmohan Singh bugün düzenlediği basın toplantısında yaz aylarında yapılacak seçimlerden partisi galip çıksa bile görevi bırakacağını açıkladı. Neredeyse 10 yıldır iktidarda olan Singh, bu süre içinde sadece üç basın toplantısı düzenledi.

**

ABD'nin Colorado eyaletinde yeni yılla birlikte yürürlüğe giren yasayla 21 yaşın üzerindekiler, eğlence amaçlı 28.35 gram (1 ons) marihuana satın alabilecek. Yasal esrar satışının hayata geçmesiyle dükkânların önünde kuyruklar oluştu.

**

Aylık 12 bin dolar maaş alan Uruguay Devlet Başkanı José Mujica, gelirinin yüzde 90'ını hayır kurumlarına bağışlıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.