Ünlüler Kıbrıs sorunu hakkında ne düşünüyor?

Yayın Tarihi: 19/10/16 08:00
okuma süresi: 4 dak.
A- A A+
Bir okuyucumuz sağ olsun "Ulaş Barış Bey vallahi usandık Kıbrıs sorunundan o ne der, bu ne der bence biraz değişiklik yapmak gerekir. Örneğin bir Adriana Lima çözümsüzlük için ne der? Siz deneyimli bir gazetecisiniz bunu araştırmalısınız. Yurt dışındaki insanlar Kıbrıs sorunu hakkında ne düşünür bu da önemli bir konudur bence" diye yazmış.

Rahmetli Asım Can Gündüz abimiz "Herkes işer ama en uzağa ben işerim" derdi gitardaki hızı için…

Onun için söz konusu dalga geçme oldu mu kendimi tutamam, enginlere sığmam taşarım…

Bu yüzden de beyefendinin tavsiyesine elbette ki uydum ve telefona sarıldım…

Haliyle bu ay gazetenin telefon parası biraz fazla gelecek ama olsun, değdi…

Bakın ulaştığım ünlüler 'Kıbrıs sorunu' hakkında neler düşünüyorlarmış…

Kürk Mantolu Maradona (Eski Arjantinli Futbolcu): "Valla Ulaş kardeşim Tanrı'nın eli benim. Bırakın bir dokunayım şıp diye çözülür. Anastasiadis'i çalım manyağı ederim. Mustafama selamlar…"

Esas Madonna (Şarkıcı): "Ay şekerim ne diyeyim? Çözerseniz ara bölgede gelip konser vereceğim. Çözmezseniz seneye Aya Napa'da görüşürüz."

Adriana Lima (Süper Model): "Canım boş ver sen Kıbrıs sorununu. Seni uzun zamandır hayranlıkla izliyorum. Yakında Kıbrıs'a geliyorum, görüşelim mi?"

Donald Trump (ABD Başkan Adayı): "Ulaşçığım başkan olursam o Rumların havrasına yanacağım. Dur sen az kaldı. Kan döktünüz elbette ki vermeyeceksiniz… Bu arada Lindsay Lohan yatakta harika adamım…"

Lady Gaga (Şarkıcı): "Ben kesinlikle Kıbrıslı Türklerin tarafındayım. İlk fırsatta Rumları gagalayacağım, gaga manyağı edeceğim. Densizlere bak sen… Ya taksim ya ölüm!"

Angelina Jolie (Aktris): "Şimdi çok üzgünüm, bu konuda yorum yapamayacağım. Zaten Brad'ı da boşadım, canım sıkkın…"

Kim Kardashian (Şovmen): "Canım, bırak şimdi Kıbrıs'ı mıbrısı benim altınları çaldılar. Çalanlar da Kıbrıs'a kaçmış diyorlar. Bir araştır, belki ipucu yakalarsın… Sonra senin için özel pozlar vereceğim, söz…"

Justin Bieber (Şarkıcı): "Yo dude, I don't know what are u talking about dude? What the hell is Cyprus? Don't know dude…"

Robert Lewandowski (Bayern Münih futbolcusu): "Valla gardaş iki gözüm önüme aksın çözüm olsun GG'ye transfer olacağım. Aha o kadar ful destek veriyorum bu işe. Oyna GG!"

Jose Mourinho (Manager): "O Rumlara söyle, müzakere masasının önüne bası park edersem inim inim inlerler. Kuş uçurtmam, çakıl taşı verdirmem. Barış Burcu Abime selamlar…"

Usain Bolt (Atlet): "Kesinlikle Türk tarafını tutuyorum. Gerekirse bu seneki ilk yarışta 4*100 yarışına üç Kıbrıslı Türk ile çıkar KKTC'nin statüsünü yükseltirim…"

İngiltere Kraliçesi Elizabeth: "Hahaha bu da soru mu? Kıbrıs bizim ayol, siz daha çok lololo çekersiniz…"

Bob Dylan (Nobel Ödüllü Ozan): "Gardaş cevabım rüzgarda savrulup gitti… Cevap rüzgarda savrulup gitti…"

Paris Hilton (Hilton Otellerinin varisi): "Çözüm olsun bir tane Kufez bir tane de Şillura'ya otel yapacağız. Sorunun çözülmesini bekliyoruz."

Tom Cruise (Aktör): "Çözüme negatif etki yapmasın diye Mission Impossible-5 (Ara Bölgede Kan) filmini bekletiyoruz. Çözün artık da iki kuruş para kazanalım be gardaş…"

Tina Turner (Rock'un babaannesi): "Ay oğlum bırak beni. Torun tolun bakarım şimdi, bana ne senin sorunundan? What's love got to do with it yani?

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.