İyi ki varsın Kıbrıs Postası…

Yayın Tarihi: 23/11/16 16:50
okuma süresi: 3 dak.
A- A A+
Geçtiğimiz yıl cehennem gibi sıcak bir Temmuz günü Kıbrıs Postası'nın kapısından adımımı attığımda ilk fark ettiğim şey şu olmuştu;

Bir grup nevi şahsına münhasır insan topluluğu…Sıcak bir ortam…Ve bir aile gibi sımsıkı birbirine sarılmış deli dolu tipler…

İşin şakası ben de pek normal olmadığım için bu garip topluluğa ayak uydurmam pek de zor olmadı…

Hani eskiler der ya 'Hacı hacıyı Mekke'de, deli deliyi anında bulurmuş' diye, eh işte bizimkisi de o hesap…

O günden beri de bu delilik ortamı bir şekilde sürüp gidiyor…

Zaman zaman birbirimize girdiğimiz olmuyor mu?

Eh, bu kadar "güzel" insan arasında tartışmalar olmuyor değil ama bir gerçek var ki Kıbrıs Postası'nın en önemli görevi olan 'doğru ve hızlı habercilik' layığıyla yerine getiriliyor.

Bugün 15 yaşına basan ve Kıbrıs Türk basınında bir mihenk taşı olma özelliğini fazlasıyla hak eden Kıbrıs Postası hem internet hem de yazılı basında hayati varlığı sürdürüyor.

Ve açıkça söylemem gerekirse, bu satırların yazarı olarak bu güzel ekibin bir parçası olmaktan ilk günden beri gurur duydum ve duymaya da devam ediyorum.

Elbette dünyanın yaşadığı o malum 'internet mi yazılı basın mı' tartışmasını bizler de yaşıyoruz ancak bir gerçek var ki her ikisi de eğer çok çalışılırsa bir arada götürülebilir.

Yine de biliyorum…

Eninde sonunda her sabah yaptığımız gibi bir gazeteyi açıp onun mürekkep kokusunu koklayacağımız güzel günler nihayetine erecektir.

Ancak iflah olmaz bir romantik olarak bunun ne kadar geç olursa o kadar iyi olacağını düşünenler tarafındayım.

Fakat bugün abone sayısı yüzbinlerle ifade edilen, sadece yurt içindeki değil yurt dışında memleket özlemi ile yanan binlerce Kıbrıslıya da kelimenin tam anlamı ile uzakta olsa da Kıbrıs'ı yaşatan Kıbrıs Postası'nın amiral gemisi internet sayfamız o gün geldiğinde de ayakta olacaktır.

Bu bakımdan içimizi rahat tutabiliriz.

Bundan öte, koskoca 15 yılda çok önemli olan 'doğru ve hızlı habercilik' görevini yerine getiren Kıbrıs Postası'nı sadece gazeteci kimliğimle değil sade bir vatandaş olarak da canı gönülden kutlarım.

Bu bağlamda da 24 saat boyunca bu onurlu görevi yerine getirmeye çalışan tüm çalışma arkadaşlarımı ayrıca tekrar tekrar kucaklarım.

İyi ki varsın Kıbrıs Postası…

İyi ki bugünün haberlerini yarına bırakmadan yoluna devam ediyorsun…

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Ulaş BARIŞ yazıları