Kıbrıs Postası ile yeniden...

Yayın Tarihi: 15/11/13 08:00
okuma süresi: 3 dak.
A- A A+
Artık sır olmadığına ve bu gazeteyi de elinize aldığınıza göre göğsümüzü gere gere yazabiliriz.

Kıbrıs Postası internet haberciliği konusundaki tartışmasız ve ölçülebilir başarısını konvansiyonel mecraya da taşımaya hazırlanıyor. Bir başka ve daha basit bir deyişle Kıbrıs Postası artık internetin yanı sıra basılı medyada da olacak.

Bütün gazeteler "Bir de internet sitemiz olsun" derken Kıbrıs Postası amiral gemisi olarak gördüğü www.kibrispostasi.com haber sitesinin "bir de gazetesi olsun" yaklaşımı ile bu fikir ortaya çıktı.

Sevgili Polat Alper, ticari zekasına güvendiğim, habercilikte başarısını takip ettiğim bir dostumdur. Londra'daki başarıları sırasında tanıdım, o zamandan beridir aradan geçen yılı aşkın sürede telefonu kaldırıp dost sesi duyabileceğim bir kişi olmuştur.

Polat beni arayıp görüşmek istediğinde yine bir dost sohbetine geleceğimi düşünmüş, Polat'ın aklında ne kadar büyük bir iş ve beni o büyük işin neresine oturttuğundan bihaberdim.

Kahvenin ilk yudumunda "ekip kur Kıbrıs Postası'nı basıyoruz" dediğinde, yıllardan beridir süregelen yorgunluğumun yerini bu işe yeni başlayan genç bir gazetecinin yaşadığı türden bir heyecanı aldı.

Sonra da işe ne zaman başlayalım dediğimde, "dün" deyip 15 Kasım gününü yani bugünü işaret etti.

Kısa süren ama hummalı kelimesinintarif etmekte son derece cılız kaldığı bir çalışma ile bugüne ulaştık. Bir taraftan www.kibrispostasi.com başarılı işlerini devam ettirirken, diğer taraftan da güçlenen ekibi Kıbrıs Postası Gazetesi'nin hazırlıklarını yaptı.

Özellikle Kıbrıs Türk medyasına yeni katılımların olacağı bu dönemde, çıtanın ne kadar yüksek olacağının bilinci ile çalıştı arkadaşlar. Hepsinin gözünde aynı heyecanın pırıltılarını görmek beni bu süreçte en rahatlatan şey oldu diyebilirim.

İşimizin zor olduğunu biliyor ve ona göre çalışıyoruz, çalışacağız. Doğru olanı yapmak hep en zoru olmuştur çünkü. Doğru bulup yazmak hep en meşakkatlisidir.

Bugün 15 Kasım. Cumhuriyet'in 30'ncu yılını kutladığımız bu günde, bizim heyecanımız herkesten farklı ve de katmerli sanırım. Eminim bu heyecanımızı sizler de paylaşıyorsunuz.

Bana görevi güvenip görevi veren dostuma ve yine bana güvenip dostumla beraber yeni bir heyecana doğru yelken açan dostlarıma şimdiden teşekkür.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Rasıh REŞAT yazıları