Haberiniz olsun…

Yayın Tarihi: 04/12/13 07:00
okuma süresi: 2 dak.
A- A A+
Kuzey Kıbrıs Postası çok kısa, hatta yok denecek bir hazırlık dönemi içerisinde okuyucusu ile buluştu ya, eksik gediklerimiz vardı. Çok şükür ki yine kısa bir sürede onları da atlattık. Şimdi gaza basıp mevcut ve potansiyel rakiplerimizin bir bir önüne geçmeye başlıyoruz.

Okuyuculardan aldığımız tepkiler müthiş. Gazetenin ne kadar dolu dolu olduğu ile ilgili aldığımız geri dönüşümler bizi daha da kamçılıyor. Rakamların gösterdiği yükseliş trendi ise bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.

Haber Merkezi'ndeki heyecandan bahsettiğim daha önceki yazımda, ne kadar şanslı bir Genel Yayın Yönetmeni olduğumu ifade etmiştim. Bugünlerde Haber Merkezi'ndeki harmoni o kadar üst düzeye ulaştı ki, resmen haber şov yapıyoruz.

Bugün elinizde tuttuğunuz gazetede en az 15 tane özel haber var. Ön sayfada hepsini duyurmaya çalıştık ancak mümkün olmadı. Birçok haberimizi de gazeteye sığmadı diyerek dosyaya koymak zorunda kaldık. Maalesef demiyorum çünkü haber bolluğunun olduğu bir haber merkezi yönetmek bu mesleğin cenneti sayılır. Manşetlik bir şeyiniz var mı diye haber merkezine seslendiğimde herkesin bir anda "bende var" dediği bir ortam var Kıbrıs Postası'nda. Arkadaşlar resmen arı gibi çalışıyor. Uçan kuştan haberleri olmakla kalmıyorlar, nasıl uçtuğu ile uzman görüşü alıyor, sonra nereye gideceği ile ilgili herkesten daha önce bilgi sahibi olup okuyucuyu bilgilendirme uğraşı içine giriyor.

Herhangi bir tarafa yaslanmadan, herhangi birisini veya zümreyi işaret etmeden, dümdüz ve bodoslama habercilik yapan ve hiçbir şeyden çekinmeyen bir habercilik anlayışı kendi doğası içinde gelişti ve sinekten dahi manşet olabilecek haberleri üretme uğraşı içindeyiz.

Bence Kıbrıs Postası'nı izlemeye devam edin. Eksik kalmayın.

Haberiniz olsun….

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Rasıh REŞAT yazıları