Tebdili mekanda ferahlık vardır

Yayın Tarihi: 25/10/14 08:00
okuma süresi: 3 dak.
A- A A+

Biraz Kıbrıs Postası'nda bahsetmenin zamanı geldi galiba.

Kıbrıs Postası'nın internet Gazetesi zaten ülkenin tartışmasız lideri. Günlük ziyaretçi sayısı Türkiye'deki birçok sitenin dahi önünde.

Kuzey Kıbrıs Postası, yani konvansiyonel bir medyum olan grubun basılı gazetesi ise emin adımlarla zirveye yaklaştıkça yaklaşıyor.

Bir de ülkedeki türünün tek örneği olan KP Daily News İngilizce internet gazetemiz var ki, kısacık bir süre içerisinde uluslararası ziyaretçi sayısı tırmanırken, Güney Kıbrıs'taki meslektaşlarımızın ve yabancı misyonların Kuzey'deki tek haber kaynağı oldu.

Son bir yılda özellikle baş döndürücü bir hızla ancak bir o kadar da ihtiyatlı ve emin adımlarla büyüyor.

O kadar büyüdük ki, kabımıza sığmaz hale geldik.

Aramıza katılanlar çoğaldı. Beran Dağtaş, Hasan Yıkıcı, Deniz Abidin ve Pelin Dal aramıza katılırken, "bir hava alıp geleyim" diyen Meryem Ekinci yeniden yuvaya döndü ve Kıbrıs Postası haber üretim fabrikasındaki tezgâhının başına geçti.

Vatan Mehmet, Filiz Seyis, Çağdaş Öğüç, Elif Şen, Eniz Orakçıoğlu ve Onur Evrensel zaten haberleri koklayıp, çıkarma ve okuyucularla takipçilere ulaştırmak için zamanla yarışıyorlar.

Anlayacağınız haber merkezimizin nüfusu arttı, kalabalıklaştık. Haber Müdürümüz Canan Onurer'in sorumluluğu artarken eminim sürekli sisteme haber pompalayan kalabalık bir haber ekibinin olmasından dolayı da son derece keyiflidir.

Kabımıza sığmaz hale geldik demiştim. Kabımız ile birlikte binamıza da sığmaz olduk.

Ortaköy'de Gözde İşmerkezi'nin çatısında çok çarpıcı tabelalarımızdan birçoğunuzun gelip geçerken gördüğünüz ve anladığınız gibi çok yakında taşınıyoruz.

Yeni binamızdaki köklü tadilatın ufak tefek rötuşları kaldı. Bugün yarın tamamlanacak ve teknoloji ile de donattığımız daha rahat, daha prestijli, daha ferah, çok çok daha geniş ve daha haber üretimine uygun binamıza geçeceğiz.

Anlayacağınız büyüyoruz ve bu büyüme size daha fazla haber olarak dönecektir.

Tebdili mekanda ferahlık vardır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Rasıh REŞAT yazıları