Bugünkü gazete Karavelioğlu'ndan

Yayın Tarihi: 07/01/15 08:00
okuma süresi: 3 dak.
A- A A+

Kıbrıs Postası Gazetesi olarak sanırım bu ülkede ilk kez yapılan bir uygulama ile konuk Genel Yayın Yönetmeni uygulamasını başlattık dün.

İlk konuk Genel Yayın Yönetmenimiz ise İktisat Bankası Genel Müdürü değerli dostumuz Dr. Ahmet Melih Karavelioğlu oldu.

Gazeteye gelip Sabah Haber toplantısına katıldığı ilk andan itibaren bir günlük görevini, İktisat Bankası'nın Genel Müdürlüğü koltuğundaki gibi büyük bir profesyonellik ve ciddiyetle ele aldı.

Toplantıdan sonra merak ve heyecanla haber merkezinde muhabir ve editör arkadaşlarla zaman geçirdi ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bir haber Merkezi'nin nasıl çalıştığını izledi, dahil oldu ve haberi ilk alan olmanın verdiği hazzı bizzat bizlerle birlikte yaşadı.

Fikirleri, yeni bakış açıları ile liderlik yaptı ve yön verdi.

Yani anlayacağınız koltuğumu fazlasıyla doldurdu.

Gündem tabi ki yoğundu, Kıbrıs Postası olarak kendi gündemimiz yaratacak fikirlerin havada uçuştuğu ve dün sabah Sayın Karavelioğlu Başkanlığı'ndaki toplantıda bu gelenek değişmedi ve onun ortaya attığı fikirler ve yaptığı görevlendirmeler sonrası ortaya çıkacak haberler gündemi değiştirecek nitelikteydi. Ne yazık ki Navtex konusu uluslararası haber niteliği nedeniyle farklı bir haberi manşete taşımasına müsaade etmedi. Ancak Navtex'in yenilenmesi kararı Karavelioğlu'na denk gelmesi de bir şans bence.

Gün içerisinde gelişmesi muhtemel haberlerin bir iş insanı tarafından nasıl algılandığının görülmesi açısından Kıbrıs Postası ekibi için farklı bir deneyim iken, Sayın Karavelioğlu'nun bir yayın organını mutfağında olmanın onun için farklı bir deneyim olduğunu görmek hepimize keyif verdi.

Şu an elinizde tuttuğunuz Kıbrıs Postası'nın 7 Ocak 2015 tarih ve 418 sayılı nüshası İktisat Bankası Genel Müdürü Dr. Ahmet Melih Karavelioğlu'nın Genel Yayın Yönetmenliği ile hazırlanmıştır.

Manşeti kendisi tarafından atılmış, özellikle gazetenin ön sayfasında yer alacak haberleri kendisi tarafından seçilmiştir.

Kendisine bizi kırmayıp, değerli zamanın bizlerle geçirerek, günlük keşmekeşimizi bir günlüğüne de olsa paylaştığı ve değerli katkıları ile gazetemizin hazırlanmasına bize ortak olduğu için teşekkür ederiz.

Bugünkü gazeteyle ilgili şikayeti olan da varsa İktisat Bankası'nın kapısına dayansın lütfen. Ben bugün telefonlara bakmıyorum...

Tekrar teşekkürler Ahmet Karavelioğlu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Rasıh REŞAT yazıları