Nereden bilebilirdi...

Yayın Tarihi: 26/02/15 08:00
okuma süresi: 3 dak.
A- A A+

Aklıma her şey gelirdi ama Derviş Eroğlu'nu Türkiye ve KKTC Bayraklarına saygısızlıktan medyanın yargılayacağı aklıma gelmezdi.

Eroğlu için bir sürü şey söylenebilir ama Bayraklara saygısızlık yapacağı bunlar arasında katiyen değildir.

Anlaşılan bir köye yaptığı ziyaret her zaman yapıldığı gibi masalar bayraklarla süslenmiş, köylü de misafirperverliğin gereği olarak ikramda bulunmuş. İkram ise masanın üzerinde buluna bayrakların üzerine konmuş.

Tabi bu köydeki temiz insanlar ikramlarının bayraklarına saygısızlık olarak nitelendirilebileceğini bilemezdi.

Bu güzel ve temiz insanların bir şeyden daha haberleri yoktu.

Bu ülkede önüne gelenin site kurup, dergi çıkardığı ve gazeteciliğe soyunup bu güzelim mesleği de berbat ettiğinden de haberi yok bu insanların.

KKTC'de aniden medya grubu sahibi olup, omuzlarına Genel Yayın Yönetmeni apoleti takanların var olduğunu ve yıllarca dirsek çürütüp bu mesleğin cefasını çekenler dururken, sefasını sürmek adına olmayan şeyleri yazıp sansasyonla hiç tırmanmadıkları merdivenleri uçarak çıkmaya çalışanlar olduklarını de bilemezdi bu saf insanlar.

Bu ülkede sırf siyasete etki etmek için Türkiye medyasını körüklemek amacıyla içtenlikle yapılmış bir hareketi, bayrağa saygısızlık diye nitelendirip kötü niyetle email yoluyla onlara servis edecek kadar (tespit edilmiştir) kendilerinden geçenlerin olduğunu da bilmiyordu bu köydeki insanlar.

Nereden bilebilirlerdi ki.

Onlar Cumhurbaşkanı köye gelmiş, mahcup olmamak için ikramda bulunmuş.

Bilseler ki niyetler kötü, bilseler ki birileri bunu alıp kendilerini Türkiye'ye şikayet edecek, bilseler ki ikramları nedeniyle Cumhurbaşkanı üzülecek, bilseler ki ortalıkta gazeteciyim diye dolaşanların bunu kendi siyasi amaçları uğruna kullanacak, bilseler ki birileri onların bayrak sevgisini sorgulayacak, hatta bayrağa hakaretle suçlayacak, yaparlar mıydı bu ikramı Cumhurbaşkanı'na?

Yapmazlardı elbet. Çay bile ikram etmeden uğurlarlardı köylerine gelen devletin başını.

Nereden bileceklerdi ki ortalık Ayaz.

Nerden bilebilirlerdi ki ortalıkta Atılıp kapılanlar var.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Rasıh REŞAT yazıları