Aziz Başkan kızma, haklıyız...

Yayın Tarihi: 25/06/15 07:32
okuma süresi: 3 dak.
A- A A+

Dünkü manşetimiz üzerine ortalık biraz karışmış anlaşılan.

Aziz Yıldırım bizim manşete kızmış, 2'nci Cumhurbaşkanı Talat ile görüştükten sonra Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile görüşmesini iptal etmiş. Halbuki Talat'da randevuyu şartlı vermişti.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ise sağlam durarak, Aziz Yıldırım'a verdiği randevuyu "cart" diye iptal edince ortalık bir daha karıştı.

Bu durumda Aziz Yıldırım'ın Cumhurbaşkanlığı'ndaki randevusu 24 saat içerisinde iki kez iptal edilmiş oldu.

Rekor herhalde.

Çok kızmış diyorlar. Futbol Federasyonumuzu ziyaret etmeme nedeninin Kıbrıs Postası'na olan kızgınlığı olduğunu söylediler.

Hatta o kadar kızgın ki, ülkeye yatırım yapmaktan da vazgeçmiş.

Aziz Yıldırım'ın kızgınlığını anlamadım doğrusu.

Pekala "Ben ülkeye Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım olarak değil, işadamı Aziz Yıldırım olarak geldim. O yüzden Futbol Federasyonu'nu bu sefer ziyaret edemeyeceğim, inşallah bu sefer spor adamı kimliğimle geldiğimde tabi ki Sayın Sertoğlu'nu makamında ziyaret ederim" dese ne böyle bir kriz çıkar, ne de sorun olurdu.

Ama anlaşılan Sayın Yıldırım Spor Kulübü Başkanlığı ile işadamı kimliğini birbirinden ayıramıyor. Herhalde iki kimliğin birbirine sağladığı avantajlar var.

Aziz Yıldırım dilediği kadar Kıbrıs Postası'na kızabilir.

Kıbrıs Postası, Kıbrıs'ta yaşayan herkes gibi Kıbrıs Türk halkının kurumlarına sahip çıkılması ve hürmet edilmesi gerektiği düşüncesinden taviz vermeyecektir.

Fenerbahçeli dostlarım bu yazıyı ve Kıbrıs Postası'nın yaklaşımını bu hassasiyet çerçevesinde değerlendirsinler lütfen.

Cumhurbaşkanı'nın dahi bu kutsal nedenle görüşmeyi iki kez reddettiği Aziz Yıldırım ile öğle yemeğinde biraya gelen saygıdeğer vekilimiz de Akıncı kadar, Sertoğlu kadar, Talat kadar ve Kıbrıs Postası kadar hassas olsa keşke.

Aziz Yıldırım'a gelince.

Aziz Başkan kızma, haklıyız...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Rasıh REŞAT yazıları