Düşmanlık iki yönlü bir cadde...

Yayın Tarihi: 12/12/15 08:00
okuma süresi: 3 dak.
A- A A+

Düşman medya kuruluşu ne demek.

Anlamadım doğrusu.

Şener Elcil, "Bazı düşman medya kuruluşları ve şahıslar öğretmenleri özel ders veren, çalışmayan, tatil yapan, yüksek maaşlar alan, maddiyatı her şeyin üzerinde tutan, her şeye muhalefet edip ders yerine grev yapan kişiler olarak gösteriyor" ifadelerini kullandı dün yaptığı bir basın açıklamasında.

Düşman diye nitelendirdiği medya kuruluşları değil, bizzat kendisi öğretmenlerle ilgili, kendi derlediği tanımın oluşmasına neden olduğunun farkında değil galiba.

Düz bir mantıkla ve onun mantığıyla hareket edecek olursa, aslında öğretmenlere ve öğretmenlik mesleğine Şener Elcil'in düşmanlık yaptığını söylersek bir yanlışa düşmüş olmayız sanırım.

Kamuda çalışan öğretmenler özel ders vermiyor mu?

Ders yerine her fırsatta grev yapmıyorlar mı?

Eğitimle alakalı ya da değil, her şeye muhalefet etmiyorlar mı?

KKTC maliyesinin durumu malumken hazırlık ödeneği ile ilgili çıkarılan gürültünün sahibi kamudaki öğretmenler değil mi?

Bütün bu faaliyetleri de kendisin liderliğinde gerçekleştiği ve öğretmenler adına bu eylem ve söylemleri yerine getirdiği için "Bazı medya kuruluşları ve şahıslar" değil bizzati kendisi öğretmenlik mesleğini, onurunu ve imajın zedeleyen kişidir, dolayısıyla basın açıklamasında ifade ettiği "düşman kuvvetler" aslında kendisi ve kendisi gibi düşünen ve krallığı haline getirdiği Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası yöneticileridir.

Yenidüzen Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cenk Mutluyakalı benimle birlikte düşman olarak saydığı gazetecilerden olsa gerek ki, telefonda ona hakaret edip suratına telefon çarpacak kadar ileriye gidebilmiştir.

Saldırıya uğrayan öğretenlerle ilgili bir açıklama yaparken medyanın bazı kesimlerini de düşman ilan eden Şener Elcil, bizleri düşman ilan etmese, "Öğretmenlere kalkan eller kırılsın" diye kampanya bile başlatırdık ancak Elcil, hemen her zaman yaptığı gibi asıl konuyu dağıtıp, sağa sola saldırınca, bizim de dikkatimiz dağılmış oldu ve "düşman medya" aramaya koyulduk.

Hey gidi hey.

Ülkede sevgisizlik tavan yaptı diye hayıflanırken bizler, bir sonraki level olan 'düşmanlık'a geçmişsiz bile de haberimiz yok.

Madem 'Düşmanlık Leveli'nde oynuyoruz artık,

bir çift lafım olacak.

Madem düşman belleniyor bir kısım medya ve şahıslar, hiç kimse, hiç kimseye hiç yoktan düşman olmaz.

Düşman olabilmesi için düşmanlık görmesi gerekir.

Düşmanlık iki yönlü bir cadde Şener Elcil.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Rasıh REŞAT yazıları