ELAM seni işgal lideri yaptı Nikos Abi

Yayın Tarihi: 14/02/17 08:00
okuma süresi: 4 dak.
A- A A+

Nikos Abi,

Seni tebrik ederim, eline yüzüne bulaştırdın.

Cumhurbaşkanı Akıncı, son 1 yıldır en az 10 defa 'federal çözüm için siyasi cesaret ve politik kararlılık' göstermen yönünde sana çağrı yaptı. Senin ve partinin çözüm için siyasi cesaretinin olmadığını, politik bir kararlılık da taşımadığınızı en önce Akıncı anlamış.

Seni tebrik ederim Nikos Abi, eline yüzüne bulaştırdın.

ELAM'ın arkasına saklanıp saçma sapan, Kıbrıslı Türklerin belleğinin ortak ve en hassas teline bastın. Partin DİSİ'yi hokus pokusla çekimser bırakıp, güzel bir psikolojik harekata imza attın. İçin rahat mı Nikos Abi?

Bu barabont tavırla, ENOSİS için kiliselerde açılan defterlere imza atılmasını 2017 yılında icat ederek, okullarda kutlama işinden kendini sıyırdın mı sayıyorsun Nikos Abi?

Yemezler.

Aynı korkak ve isteksiz tavrınla, ''Enosis Plesibiti'ni okullarda kutlama kararımızı müzakere sürecine zarar vermek için bahane yapmayın'' açıklamanla çözüm sürecine ihanetin bedelinden kurtulabileceğini mi sanıyorsun?

Bunu da yemezler.

Müzakere sürecini eline yüzüne bulaştırdın Nikos Abi.

Ama seni tebrik ederim.

ELAM'ın aklına uyup arkasına saklanarak yeni bir federal kültürle yeni bir Kıbrıs kurulabileceğine dair umutları öldürdün.

Ne cesur olabildin ne de kararlı.

Parmağının arkasına saklandın.

'Buyurun cenaze namazına' dedin.

Ama seni tebrik ederim Nikos Abi.

Şimdi şunu düşünmeye başlamalısın:

1963'te işgal edip Kıbrıslı Türklerin elinden aldığınız ortaklık haklarını işgal ederek sefasını sürdüğünüz 'Kıbrıs Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı olarak, çökerttiğin müzakere sürecinin yıkıntıları altından 'işgal edilmiş Kıbrıs Cumhuriyeti'nin lideri' olarak çıkacaksın. Bunu biliyorsun değil mi Nikos Abi?

Sana daha önce de yazmıştım.

Kıbrıs Cumhuriyeti'nin sefasını sürmek için eski ustalarının ve senin tepe tepe kullandığınız argümanların birer birer çürüdüğünü ve iş yapmaz hale geldiğine dikkatini çekmiştim.

İşgal altındaki topraklarımız diye diye oyalandınız.

Sahte devlet diye bör bör böğürdünüz.

Kıbrıs sorununun işgal sorunu olduğunu milyarlarca defa tekrarladınız.

Şimdi keser döndü sap döndü Nikos Abi.

Sen artık bir işgal liderisin.

Sen Kıbrıs Cumhuriyeti'ni işgal eden yapının liderisin.

ELAM'ın arkasına saklanıp çözüm sürecini hançerleyerek korkakça hem DİSİ'yi hem kendini yaktın Nikos Abi.

Ah be abi.

Azıcık cesur olabilseydin. Azıcık koltuk sevdalısı olmayıp, ELAM'ın kucağına oturmasaydın. Azıcık federal çözüme inansaydın, Federal Kıbrıs'ın 2/3 Nizami Başkanı olacaktın. Yapmadın.

Artık toz kondurmadığın, bahanelerine zarar geleceğini düşündüğün için sürekli KKTC'nin statüsünün yükseltilmesi ile ilgili obsesif davranışlar içerisine girdiğin, arkasına saklanarak dünyaya karşı mağduru oynadığın, binbir dalavere ile Avrupa Birliği'ne soktuğun Kıbrıs Cumhuriyeti'ni işgal etmiş yapının liderisin benim gözümde.

Nikos Abi, iyi niyetle çözüm isteyen Kıbrıs Türk toplumunun karşısına ENOSİS ile çıktın mı, çıkmadın mı?

O gözün gibi sakındığın Kıbrıs Cumhuriyeti de altından kayar gider, söylemedi deme.

Neyse, yeni unvanını kutlar, işgal lideri olarak Dugin ve Koçyas ile hayırlı çalışmalar dilerim.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Rasıh REŞAT yazıları