Kahretsin ki, haklı çıktım

Yayın Tarihi: 27/10/17 08:00
okuma süresi: 4 dak.
A- A A+
Önceki akşam Diyalog TV'de Göktürk Ötüken arkadaşımızın canlı yayına konuk olacağını duyduğumda, bir deprem olacağını hissetmiştim. İzlemek istesem de Demokrat Parti'nin 25'inci kuruluş yıldönümü kutlamalarında gözlem yapmanın o an için daha önemli olacağını düşündüm.

Evet DP'nin anketlerde gösterildiği kadar cılız bir parti olmadığını anlamış oldum ama Göktürk'ün söylediklerini kaçırmışım.

Sabah ilk iş normalde sosyal medyada paylaşılan ya da internet sitesine konan videoyu arayıp izlemek istedim, ama ne hikmetse Togay Uluöz kardeşimin bu programı internet ortamı ile buluşamadı.

Akşam saatlerinde, artık benim için meşhur programı ancak izleme fırsatım oldu.

Aman yarabbi.

Göktürk'ün söyledikleri şaşırttığı için değil yaratanıma çağırışım. Bunca zamandır bu köşeden duyurduğum tespitlerimde haklı çıktığım içindir sadece.

Halkın Partisi kurultayı ile ilgili yazdıklarım teyit edildi.

Daha önce 'Halkın Partisi'yim deyip halkla ilişkileri, hoca-öğrenci, ya da elit-avam ilişkisi kurmaya çalıştığı ile ilgili görüşüm ete kemiğe büründü.

Aksi fikri olanları, kendi yaptıklarının aynısını yapıyor diye altı çizilip partiden uzaklaşmaya zorlandığı ile ilgili yazım.

Öfkesini kontrol edemediği ile ilgili saptamamın, Göktürk'ün; kendi gibi düşünmeyen insanları kahvelerde azarlamaya kadar vardığını söylemesiyle birlikte gerçek olduğu ortaya çıktı.

İş insanları ile ilişkilerinin mevcut partiler gibi olmadığı iddiasına inanmakta güçlük çektiğim şeklindeki düşüncem de boş değilmiş anlaşılan.

Halkın Partisi liderinin dürüst olmadığını; eski parti meclis üyesi ve ta Cumhurbaşkanlığı'nda çalıştığı dönemden beridir yakın mesai arkadaşı olan Göktürk Ötüken, söylüyor.

Ben söylemiyorum.

Neyse perde aralandı artık.

O gizemli, temiz toplum diyen, sadece minik bağışlarla ya da kendi ceplerinden iktidara talip olan bir parti çevirdiklerini söyleyen, demokrasi ve Türkiye ile onurlu ilişkileri şiar edinen partinin genel başkanının gerçekte kim olduğu ile ilgili halkın aydınlatılması açısından önemli bir canlı yayın oldu Diyalog TV'ninki.

Keşke sosyal medyada paylaşsalar da seçime gidecek olan halkımız iyice aydınlansa ve bizi gün boyu program kaydını bulmak konusunda akla karayı seçmek zorunda bırakmasalardı.

Göktürk Ötüken'e ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Onu çok hırpalayacaklar belli ama birey olarak bir görev üstlendiğini kendi söyledi. Bazen bu görevlerin bedeli olur Göktürk kardeş. Umarım senin verdiğin cesaretle, başkaları da bu partinin gülümseyen bir yüz ve yaşlıları kucaklayan bir figürden ibaret dış görüntüsünün ardında neler yattığını çıkıp anlatır.

Önümüz seçim. Halkın sağlıklı karar verebilmesi için, kimin ne olduğu bütün açıklığı ile bilinmesi şart.

Kahretsin ki, haklı çıktım.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer Rasıh REŞAT yazıları