İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Cumhuriyet Meclisi, Hukuk ve Siyasi İşler Komitesi toplandı

Cumhuriyet Meclisi, Hukuk ve Siyasi İşler Komitesi toplandı

Cumhuriyet Meclisi, Hukuk ve Siyasi İşler Komitesi bugün, UBP Milletvekili İzlem Gürçağ başkanlığında saat: 10.00'da toplandı.

Yayın Tarihi: 12/02/16 14:06
okuma süresi: 2 dak.
Cumhuriyet Meclisi, Hukuk ve Siyasi İşler Komitesi toplandı
A- A A+

Meclis Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, komite, gündeminde bulunan bir yasa önerisiyle karar tasarısının genel görüşmesine başladı.

Komite CTP milletvekili Doğuş Derya'nın önerisi olan "Sınırıaşan Örgütlü Suçlara Karşı Birleşmiş Milletler Sözleşmesi ve Bu Sözleşmeye Ek İnsan Ticaretinin, Özellikle Kadın ve Çocuk Ticaretinin Önlenmesine, Durdurulmasına ve Cezalandırılmasına İlişkin Protokol (Onay ) Yasa Önerisi"ni görüştü.

Ayrıca, Vakıflar İdaresi'ne Ait Girne Kazası Zeytinlik Hudutları Dahilinde Bulunan Emlakın Murat Girgen Adına Kaydedilmesi ve Karşılığında Murat Girgen Adına Kayıtlı Gönyeli Köyü'nde Bulunan Emlakın Vakıflar İdaresi Adına Koçan Edilmesinden Oluşan İstibdal İşleminin Onaylanmasına İlişkin Karar Tasarısı'nın da genel görüşmesine başladı.

Komite toplantısında, ilgili bakanlıklardan davetli ve görevliler de hazır bulundu. UBP Milletvekili Dr. Erdal Özcenk mazeretli olduğu için toplantıya katılmadı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Diğer İÇ HABERLER