BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 2 dak.

Kültür elçilerimiz eğitimlerini tamamladı

Kültür elçilerimiz eğitimlerini tamamladı

Büyükkonuk Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen EKO GÜN' ün 12'incisi bu yıl Sürdürülebilir Kültür, El sanatları ve Müzik teması ile gerçekleştiriliyor.

Yayın Tarihi: 22/04/13 15:40
okuma süresi: 2 dak.
Kültür elçilerimiz eğitimlerini tamamladı
A- A A+

5 Mayıs 2013 tarihinde Büyükkonuk'ta gerçekleştirilecek olan 12. Eko Gün 3. Çocuk Etkinlikleri programı çerçevesinde Akdeniz Karpaz Üniversitesi ve Büyükkonuk Belediyesi işbirliği ile "Kıbrıs Kültürünün Sürdürülebilmesi" adına başlatılan eğitim programları dâhilinde 19 farklı dalda çocuklarımıza geleceğin Kültür Elçileri olarak eğitimler verildi.

Çok önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atılan eğitimlerde yaşları 9 ile 12 arasında değişen 66 çocuğa ekmek yapımı, şehriye kesme, el makarnası yapımı, hellim yapımı, gazete kâğıdından çanta yapımı, sazdan süpürge yapımı, Lefkara işi yapımı, çalı süpürgesi yapımı, sele yapımı, rehberlik ve fotoğrafçılık gibi birçok alanda eğitimler verildi.

Öte yandan Eko Gün'de kendi ürünlerini satışa sunan girişimci bayanlar da halkla ilişkiler ve pazarlama, gıda hijyeni ve organik tarım konularında eğitimlerini tamamlamışlardır.

Eğitimlerini başarıyla tamamlayan çocuklar, yetişkinler, eğitmenler ve öğretmenler için 26 Nisan 2013 tarihinde saat 14:00te Büyükkonuk'ta Akdeniz Karpaz Üniversitesi, Meslek Yüksek Okulu Kemerli Konak Uygulama Oteli'nde sertifika töreni

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.