BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 2 dak.

Büyükkonuk Belediyesi, 14. Eko Gün etkinliği 4 Mayıs Pazar günü!

Büyükkonuk Belediyesi, 14. Eko Gün etkinliği 4 Mayıs Pazar günü!

Büyükkonuk Belediyesi, XIV. Geleneksel Eko Gün Etkinliklerini 04 Mayıs 2014 Pazar günü gerçekleştiriyor. Her yıl Mayıs ve Ekim aylarında, Pazar günü olmak üzere yılda 2 defa yapılmakta olan etkinlikler için çalışmalar, eko gün komitesi tarafından tüm hızıyla devam ediyor.

Yayın Tarihi: 01/04/14 11:14
okuma süresi: 2 dak.
Büyükkonuk Belediyesi, 14. Eko Gün etkinliği 4 Mayıs Pazar günü!
A- A A+

Köy halkına ve Belediye personeline yönelik eğitimler ile halkı ve personeli bilinçlendirme adına birçok ilke imza atan Büyükkonuk Belediyesi, artık bir marka haline gelen etkinliklerin en iyi şekilde yapılabilmesi için yoğun bir çalışma içerisinde. Halkın göstermiş olduğu teveccühe layık olma adına, kalite ve güveni markalaştırmak için ince eleyip sık dokunularak, her festivalin bir öncekinden daha başarılı geçmesi sağlanıyor.

Kalite ve güveni tesis etmek için, Büyükkonuk Belediyesi ve Gıda Mühendisleri Odasının ortak çalışmasıyla, Gıda Mühendisleri Odası'nın yöre halkına ve personelimize yönelik verdiği eğitimler sonrası yapılan denetimlerde, güvenli gıda satışını belgeleyen raporların yayınlanması yapılan çalışmaların hedefe ulaştığının göstergesi olmuştur.

Eko Gün Komitesi tarafından yapılan birçok çalışmayla, kırsal kalkınma modeli olarak görülen eko turizm olgusunu, halkın birlikte yaşayarak ve katılımcı bir mekanizma yaratarak, hem bölgeyi en iyi şekilde tanıtmak hem de etkinliklerde stant kuran kişilerin aile bütçesine ekonomik destek sağlamak en öncelikle hedef olarak belirlenmiştir.

Büyükkonuk Belediyesi, eko turizm konusunda halk bilincinin yaratılması için çok çaba sarf edilirken, yenilikler ve atılan adımlarla görülmeye ve yaşanılmaya değer bir etkinlik günü için, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.