BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 3 dak.

Naturland Summerfest 4 Mayıs'ta Büyükkonuk'ta

Naturland Summerfest 4 Mayıs'ta Büyükkonuk'ta

Geçtiğimiz yıldan bu yana, Büyük Konuk köyünde, Özok Group bünyesinde hizmet veren Naturland Cyprus; 2014 yaz aylarına damga vuracak bir etkinlik hazırlığı içerisinde.

Yayın Tarihi: 22/04/14 18:06
okuma süresi: 3 dak.
Naturland Summerfest 4 Mayıs'ta Büyükkonuk'ta
A- A A+

Bafra bölgesinde 50 dönüm arazi içerisinde yer alan Naturland Cyprus gerek doğal güzelliği, gerekse konumu açısından son dönemde halkımızın ilgi odağı haline gelmiştir. Bu muhteşem güzelliği tüm halkımızla paylaşmak isteyen Özok Group bir dizi etkinlikle doğa harikası olan Naturland Cyprus'ta yaza damga vurmaya hazırlanıyor.

Yaz boyunca devam etmesi planlanan etkinliklerin ilki 4 Mayıs 2014 Pazar günü Özok Group ve Telsim işbirliği ile gerçekleşiyor.

Etkinlik çerçevesinde, farklı grupların buluşması ile Kuzey Kıbrıs'ta birçok ilk gerçekleşecek.

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği, Bikers Club, Diyafram Fotoğraf Grubu gibi birbirinden farklı grupların yanı sıra, Grup Frekans ve Türkiye'den Gece Yolcuları'nın konserleri ile renklenecek etkinlikte; Özgür Gezgin ve Kerem Erdoğdu, etkinlik boyunca Radyo Enerji'den canlı yayımla tüm adaya Naturland Cyprus SummerFest'e kulak verme şansı tanıyacak.

Kuzey Kıbrıs'ta ilk kez bir araya gelecek olan Klasik otomobil severler ve Motorsikletçiler, katılımcılara 50 dönümlük arazi içerisinde, adeta bir açık hava sergisi gezme imkânı sağlayacak,

Diyafram Fotoğraf Grubu ise etkinlik içerisinde hem en güzel kareleri yakalayacak, hem de düzenleyeceği sergiden elde edilen gelirin bir kısmını engelli çocuklarımıza ulaştırarak.

Naturland SummerFest boyunca devam edecek olan, önemli etkinliklerden bir tanesi ise; tamamen amatör müzisyenler için oluşturulacak "Music LoversStage" bu sahnede, gün boyunca müziğe gönül vermiş amatör müzisyen ve gruplar, performanslarını sergileme ve kendilerini tanıtma şansını bulacak,

Arabam ve Ben,

Motorum ve Ben gibi fotoğraf yarışmaları ile ayrı bir heyecan kazanacak etkinlikte, birçok yarışma ve oyunlar gün boyunca katılımcıları eğlendirecek.

Özok Group ve Telsim işbirliği ile düzenlenecek olan Naturland SummerFest boyunca, Telsim Özgür Sokak; katılımcılara yine birçok farklı oyun ve eğlence dolu saatler yaşatmak için Naturland Cyprus'ta olacak.

Birbirinden farklı yemeklerin, içeceklerin ve hatıra eşyalarının yanı sıra bölgesel ve Kıbrıs'a özgü birçok lezzet ve el işlerinin, yer alacağı standlar ise Naturland SummerFest boyunca katılımcılara gönüllerince alış veriş yapma imkânı sağlayacak.

Bir dizi etkinlik serisinin başlangıcı niteliğinde olan; Naturland SummerFest'e katılmak isteyen tüm halkımız için, 4 Mayıs 2014 Pazar günü Kuzey Kıbrıs'ın birçok noktasından otobüs hareket noktaları belirlendi.

Bu muhteşem etkinliğin biletleri ise; tüm adadaki Özok Group Mağazaları, Telsim Shop'lar, Deniz Plazalar, MardoCafe'ler ve her an her yerde karşınıza çıkabilecek gezici bilet satış noktalarından 25TL karşılığında alınabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.