BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 4 dak.

DP-UG Büyükkonuk'ta halka seslendi; "Destek sizden, hizmet bizden"

DP-UG Büyükkonuk'ta halka seslendi; "Destek sizden, hizmet bizden"

Demokrat Parti Ulusal Güçler Büyükkonuk Belediye Başkan adayı Salih Çalıkuşu seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 24/04/14 15:56
okuma süresi: 4 dak.
DP-UG Büyükkonuk'ta halka seslendi; "Destek sizden, hizmet bizden"
A- A A+

Çalıkuşu, DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş ve Genel Sekreter Hasan Taçoy, ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelerek, bölge için seçim startını verdiler.

Bölge ziyaretine, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Ahmet Kaşif'de katıldı.

Vatandaşlar tarafından çoşku ile karşılanan DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Denktaş ile Belediye Başkan adayı Çalıkuşu; "destek sizden, hizmet bizden" diyerek hizmet için bu yarışta yer aldıklarının altını çizdiler.

Vatandaşlar ise bölgenin ve belediyelere bağlı köylerde olan sorunları gündeme taşıyarak, ilgisizlikten yakındılar.

DENKTAŞ'TAN ÇALIKUŞU'NA; "PARTİMİZ HERKESE EŞİT VE KUCAKLAYICI BİR ADAY İLE YOLA ÇIKIYOR..."

DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, parti olarak herkese eşit ve kucaklayıcı bir aday ile yola çıktıklarını ve hizmetin en ücra bölgelere kadar inilip, köylerin yeni projelendirmeler ile daha üst seviyeye çıkarılmasının amaçlandığını dile getirdi.

DENKTAŞ: "ÇAĞDAŞ BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE MEŞALE BÜYÜKKONUĞU AYDINLATACAK"

"Çağdaş belediyecilik anlayışı ile meşale Büyükkonuğu aydınlatacak" diyen Denktaş, DP Ulusal Güçler'in kırsal veya merkezden uzak bölgelerin kalkınmasını bir eşitlik-adalet yaklaşımı olarak gördüğünü, kalıcı ve sürdürülebilir bir kalkınmanın ise küçük üreticilerin desteklenerek, gerçekleşebileceğini söyleyerek; "bunun içinde kalkınma planlarında kırsal nüfusa ve tarıma özel bir önem kaçınılmazdır" dedi.

DENKTAŞ: "İSKELE-KARPAZ İLÇESİNİ 'KIRSAL BÖLGE-TERK EDİLMİŞ BÖLGE' GÖRÜNTÜSÜNDEN, 'KKTC'YE YÖN VEREN BÖLGE' HALİNE GETİRMEK İSTİYORUZ"

Serdar Denktaş, İskele-Karpaz ilçesinde 5'te 5 hedefliyoruz. El birliği ile bu sonuca yürüyüşün ilk adımını Büyükkonuk'ta birlikte atıyoruz.

Yıllardan beridir İskele İlçesinde yapılan her yatırımın altında imzalarının bulunduğunu hatırlatan Serdar Denktaş; "şimdi daha da güzel bir geleceğe yürüyebilmek adına İskele-Karpaz ilçesi yerel yönetimlerinin tümünde yetki istiyoruz. Merkezi hükümet olarak da vereceğimiz destek ile, İskele-Karpaz ilçesini "Kırsal bölge-terkedilmiş bölge" görüntüsünden, 'KKTC'ye yön veren bölge' haline getirmek istiyoruz. Var olan bu potansiyeli hep birlikte ortaya çıkaralım, yeni bir gelecek kuralım" dedi.

ÇALIKUŞU; "KENTİMİ TANIYORUM DOLAYISIYLA SORUNLARI BİLİYORUM VE ÇÖZÜMÜ İSE SİZLERDEN ALDIĞIMIZ GÖRÜŞLERLE HARMANLAYARAK ORTAYA KOYACAĞIZ"

DP Ulusal Güçler Büyükkonuk Belediye Başkan adayı Salih Çalıkuşu, varolan sorunlarla birebir muhatap olmuş bölgenin bir bireyi olarak; "biz kentimizi tanıyoruz dolayısıyla sorunları biliyoruz ve sorunların çözüm formülünü sizlerden aldığımız görüşlede harmanlayarak ortaya sunuyoruz" dedi.

Beklentileri karşılamak için gerekli projeleri kitapcık halinde kamuoyu ile de paylaşacaklarına dikkat çeken Çalıkuşu, bölgesel kalkınma ile de; ekonomik, sosyal, kültürel ve çevresel kaynakların daha verimli bir şekilde sağlanacağını dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.