BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 3 dak.

Sezen: "Baba - oğul canlı yayında karşıma çıksınlar"

Sezen: "Baba - oğul canlı yayında karşıma çıksınlar"

Büyükkonuk Belediye Başkanı ve UBP Başkan Adayı Sezai Sezen, bazı gazetelerde yer alan Büyükkonuk Belediyesi başkan adayı Ahmet Sennaroğlu'nun "5 trilyon nerede" başlığıyla verilen demecine ilişkin bir açıklama yaptı.

Yayın Tarihi: 05/06/14 18:04
okuma süresi: 3 dak.
Sezen: "Baba - oğul canlı yayında karşıma çıksınlar"
A- A A+

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde rakip adayların ipe sapa gelmez haberlerle gündemi saptırmaya çalıştığını söyleyen Sezen, Sennaroğlu'nu iddiasını ispata davet etti.

"Sennaroğlu iddiasını ispatlasın"

Büyükkonuk belediye başkanlığı için aday olan Ahmet Sennaroğlu'nun aynı zamanda belediye meclis üyesi olduğunu hatırlatan Sezen "Sennaroğlu belediye meclis üyesi olmasına rağmen 2,5 yılda hiçbir toplantıya katılmadı. Katılsaydı gerçeklere vakıf olacaktı" dedi.

Sezen "Dün bazı gazetelerde üzülerek okuduğumuz, belediyemizin 5 Trilyona varan borcu olduğu şeklindeki haberlere bir açıklama yapma gereği hissettim. Çünkü bu haber, hem bizi hem de bizim destekçilerimizi üzmeye, tahrik etmeye yönelik bir açıklamadır" şeklinde konuştu.

Sezen: "Meclis üyesi olan Sennaroğlu 2,5 yıldır toplantılara katılsaydı gerçeklere vakıf olacaktı"

Sezen "Ahmet Sennaroğlu, son 4 yıldır Belediyemizde CTP'den belediye meclis üyesi idi. Ancak son 2,5 yılda hiçbir toplantıya katılmadı. Katılsaydı gerçeklere vakıf olacaktı. Şimdi de babasının zoru ile karşımıza aday olarak çıkarıldı" dedi.

Sezen sözlerini şöyle sürdürdü: "Ancak bu çocukcağız daha siyaseti bilmiyor. Kahvelerde duyduğunu gerçek sanıyor. Bunun maalesef aileden gelen bir şey olduğunu düşünüyorum. Zira geçmişte babası da aynı yolu denemiş, meclis kürsüsünden bazı iddialarda bulunmuş, daha sonra da bizden özür dilemişti. Şimdi ayni siyasi kültürü oğlu devam ettiriyor maalesef. Ortaya ciddi bir iddia atıyor, ama elinde tek bir belge yok."

"Bizim Büyükkonuk Belediyesi olarak böyle bir borcumuz yok" diyen Sezen açıklamasına şöyle devam etti: "Altını çizerek söylüyorum. Bizim birçok belediye -ki bunun içinde CTP'li belediyeler de var, sadece sigorta, elektrik kurumu gibi bazı devletin kurumlarına borcumuz var. Bu borcun da tümü bizim dönemizden kalma değil. Zamanla biriken ve birçok belediyede olduğu gibi bizim belediyemizde de yapısal sistemden kaynaklanan bir sorundan ötürü oluşmuş bir borçtur.Biz, belediyeyi devir aldığımızda tek bir sağlam iş aracı yoktu. Bugün 26 tane hizmet aracımız var. Yaptığımız yatırımları ayrıca saymaya gerek yok, bunları bölge halkımız zaten yakından biliyor."

Sezen: "Baba-oğul ikisi ile canlı yayında tartışmaya hazırım"

Ahmet ve Önder Sennaroğlu'nun halkı kin ve nefrete hatta kavgaya sürüklemememesi gerektiğini vurgulayan Sezen "Gerçek ne ise onu konuşalım. Baba-oğul Sennaroğlu'lara buradan çağrı yapıyorum; ikisi ile birlikte canlı yayında tartışmaya hazırım. Tüm sorularına tek tek belgelerle cevap vermeye hazırım" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.