BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 5 dak.

CTP-BG, Büyükkonuk'ta miting düzenledi

CTP-BG, Büyükkonuk'ta miting düzenledi

29 Haziran Yerel Seçimleri kapsamında CTP-BG dün akşam Büyükkonuk köy meydanında miting düzenledi. Mitinge CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu, Gıda, Tarım ve Enerji Bakanı Önder Sennaroğlu, milletvekilleri Ferdi Sabit Soyer, Birikim Özgür ve Biray Hamzaoğlulları, MYK üyeleri ve çok sayıda sempatizan ve halk katıldı.

Yayın Tarihi: 17/06/14 13:38
okuma süresi: 5 dak.
CTP-BG, Büyükkonuk'ta miting düzenledi
A- A A+

Gecenin açılış konuşmasını yapan CTP-BG İskele İlçe Başkanı Hüseyin Mülazim, katılımcılara hoş geldin diyerek yerel seçimlerin sonuçlarının insanların hayatına erken dokunduğuna işaret ederek halkın yıldızlı belediyeciliği hak ettiğini ifade etti.

YORGANCIOĞLU: GELECEĞİ SİZLERİN ELİNDE DAHA PARLAK GÖRDÜM

Gecede katılımcılara hitaben konuşan CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu böylesi coşkulu bir gecede belde halkıyla birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek "Bu akşam geleceği sizlerin elinde daha parlak gördüm" dedi. Dokuz ay önce ev ev dolaşarak adalet için, özgürlük için Karpaz Bölgesinde CTP-BG'yi en büyük parti yapanların bu akşam burada olduğunu vurgulayan Yorgancıoğlu, kendilerinin o günden beridir insanların daha mutlu olabilmesi için, demokrasinin daha da kökleşmesi için mücadele ettiklerinin altını çizdi. Yerel yönetimlerin yerinden yönetim olduğunu dikkati çeken Yorgancıoğlu, halkın elini uzattığında hemen alabileceği dürüst, çağdaş ve adil bir hizmet beklediklerini anlattı. Kendilerinin bunu CTP'li tüm belediyelerde ispatladıklarını vurgulayan Yorgancıoğlu, CTP'li belediyelerin hizmetleri süratli, adil, çağdaş bir şekilde yerine getirdiklerini hatırlattı.

SENNAROĞLU: BİZE İFTİRADA BULUNANLARA CEVABIMIZI 29 HAZİRAN GECESİ VERECEĞİZ!

CTP-BG Büyükkonuk Belediye Başkan adayı Ahmet Sennaroğlu yerel yönetim hizmetini insan odaklı olarak gören ve uygulayan CTP'li başkanların görev yapmadığı tüm belediyelerin hemen hemen battık bir duruma geldiğini ifade etti. Kendisine böylesi bir zor dönemde büyük görevler düştüğünün farkında olduğunu vurgulayan Sennaroğlu, "Bu yeniden yapılanma döneminde elimi taşın altına koymaya hazırım" dedi. Beldenin sorunlarını her kesimin desteği ile ortak akıl ile çözümler üretileceğine işaret eden Sennaroğlu, ilk günden itibaren de yapılacak tüm işlerde şeffaflık ilkesinin uygulanacağını belirtti. "Yola çıktığım ilk günden beri şeffaflık diyorum. Belediyede yapacağımız tüm işleri, hizmetleri, hesabı-kitabı, projeleri halkımızla yani sizlerle birlikte yapacağız. Halkımızın her istediği bilgiye her an ulaşabileceği bir ortam yaratacağız" diyen Sennaroğlu bu meydandan tüm halka bu konuda söz verdiğini vurguladı. Her alanda adil olacaklarının altını çizen Sennaroğlu, beldedeki tüm yerleşim yerlerine hizmeti adaletli bir şekilde sağlayacaklarını anlattı. Kendisi için hayati önem taşıyan konuların en başında belediye çalışanları olduğunu vurgulayan Sennaroğlu, belediye çalışanlarının haklarını teslim etmek için göreve talip olduklarını belirtti. Bölgede bazı siyasetçilerin kapı kapı gezip iftiralarla siyaset yapmaya çalıştığına işaret eden Sennaroğlu , "4 yıldır belediye meclis üyeliği yapıyorum. Belediye çalışanları eylem yaparken başkan ve diğer meclis üyeleri neredeydi?" diye sordu.

BİZ 29 HAZİRAN SAAT 18.00'DA KONUŞACAĞIZ!

30 Mayıs'ta belediyeye devlet katkısı yatmasına rağmen ayın 4'ünde belediye çalışanına maaşlarının başkan tarafından verilmediğini hatırlatan Sennaroğlu, "Çocukların rızkını alabilmek için çalışanlar sendikasını çağırarak haklarını talep e eylem yaptılar. Başkanın verdiği cevap ise "Yapsın çakallar!" oldu. Şimdi ben ve ekibim sizlere diyorum ki bizler 29'unda saat 6'da konuşacağız" dedi. "Aramıza nifak tohumları sokmaya çalışarak, kapı kapı yalan ve dolanla siyaset yapıp rant sağlamaya çalışanlar! Size sesleniyorum. Biz şimdi konuşmayacağız. Biz 29'unda saat 6'da konuşacağız" diye kalabalığa seslenen Sennaroğlu, ekibiyle birlikte 29'unda göreve geldikten sonra herkesin kapıyı çalarak içeri girip görüşebileceği, bilgi alabileceği ve en önemlisi siyasi kimliğine bakılmaksızın herkese eşit hizmet veren bir belediye yaratacaklarının sözünü verdi.

PETROL DOLUM TESİSİNİ SAVUNUYORLAR

CTP-BG Büyükkonuk Belediye Başkan adayı Ahmet Sennaroğlu mevcut başkanının CTP'nin göreve gelmesi halinde Eko Turizme darbe vurulacağını kapı kapı gezerek söylediğini ama ne kendilerinin ne de halkın bu bölgeye yapılması planlanan Petrol Dolum Tesisine destek çıkanın kim olduğunu unutmadıklarını hatırlattı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.