BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 2 dak.

Kaplıca'dan Sezen'e büyük destek

Kaplıca'dan Sezen'e büyük destek

Yerel seçim çalışmaları için Kaplıca Köyünü ziyaret eden UBP Büyükkonuk Belediye Başkan Adayı ve Büyükkonuk Belediye Başkanı Sezai Sezen'e eski Çevre bakanlarından Mustafa Gökmen'de eşlik etti ve Sezen'e yerel seçimlerde destek sözü verdi.

Yayın Tarihi: 27/06/14 13:15
okuma süresi: 2 dak.
Kaplıca'dan Sezen'e büyük destek
A- A A+

Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimler için bölge ziyaretlerini sürdüren UBP Büyükkonuk Belediye Başkan Adayı ve Büyükkonuk Belediye Başkanı Sezai Sezen'e, Kaplıca Köyünü ziyaret etti. Ziyareti sırasında kendisine eşlik eden eski Çevre bakanlarından Mustafa Gökmen Başkan Sezai Sezen'e destek belirtti ve Kaplıca'da Sezen'nin Pazar günü sandıktan en çok oyu alıp çıkan aday olacağını söyledi.

Sezai Sezen, Mustafa Gökmen'e ve Kaplıca haklına desteklerinden ötürü teşekkür etti ve 30 Haziran'dan sonrada Kaplıca'ya hak ettiği hizmeti vermeye devam edeceklerini söyledi. Sezen "bu bölgenin yetiştirdiği önemli siyaset adamlarımızdan hocam Mustafa Gökmen bakanımızın desteği bizim için çok önemliydi. Onun desteğini sadece seçimlerde değil her dönem yanımızda hissettik hissetmeye de bundan sonra devam edeceğiz" dedi.

Yerel seçimlere çok az bir süre kaldığına dikkat çeken başkan Sezen, "biz çalışmalarımızı tamamladık, artık bundan sonra son sözü seçmen söyleyecek. Ancak bu seçimlerden galip olarak çıkacak olan biziz. Bunu gittiğimiz her köyde vatandaşlar bize söylüyor. Baskı ve şantajla ve iş vaadi ile insanları kandıramadılar. Büyükkonuk Belediyesi halkına şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.