BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 2 dak.

Büyükkonuk Belediyesi "Önce İnsan" diyerek çalışmalarına başladı…

Büyükkonuk Belediyesi "Önce İnsan" diyerek çalışmalarına başladı…

Yeni dönemde sağlık birimi oluşturan Büyükkonuk Belediyesi "Sağlık En Güzel Hediyedir " sloganıyla çalışmalarına başladı.

Yayın Tarihi: 19/08/14 13:25
okuma süresi: 2 dak.
Büyükkonuk Belediyesi "Önce İnsan" diyerek çalışmalarına başladı…
A- A A+

Bu çalışmaların ilk ayağı olan "Yerinde sağlık hizmeti projesi" kapsamında Sağlık Bakanlığı ile ortak çalışma gerçekleştiriliyor. Büyükkonuk Belediyesi sınırları içerisinde yer alan yerleşim yerlerinde, 65 yaş üzeri kronik rahatsızlığı olan, yatalak, zihinsel engeli olan tüm yardıma muhtaç vatandaşların tespiti için ön çalışmalara başlanıldı. Tespit edilen yardıma muhtaç tüm vatandaşlara, yapılan bu ön çalışmanın ardından evde bakım hizmeti verilecek.

Ayrıca, vatandaşların yaşam koşulları yerinde görülerek, sağlık açısından elverişsiz durumda olan haneler tespit edilerek, neler yapılabileceği konusunda fikir sahibi olunmasının ardından gerekli çalışmalar başlatılacak.

Yapılacak olan bu çalışmalara ek olarak, sağlık sorunları nedeniyle kuaföre gitme imkânı olmayan hastalara gezici kuaför hizmeti verilecek. Yapılan çalışmalarda sağlık ekibine eşlik eden Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, vatandaşları dinleyerek sorunları hakkında bilgi sahibi oldu.

Başkan Sennaroğlu, sağlık hizmetlerinin en doğru şekilde vatandaşa ulaştırılabilmesi için hemşire istihdam edileceği müjdesini vermesi bölge halkı tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.