BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 2 dak.

"Özok'tan alınsın, halka verilsin"

"Özok'tan alınsın, halka verilsin"

Büyükkonuk Belediyesi, Özok Grup altında bir şirkete kiralanan ve bu nedenle kamuoyunda tepki çeken "Pine View Sosyal Tesisleri"nin belediyeye iadesi için imza kampanyası başlattığını açıkladı ve halkın kampanyaya imza koyarak destek vermesini istedi.

Yayın Tarihi: 29/08/14 10:38
okuma süresi: 2 dak.
"Özok'tan alınsın, halka verilsin"
A- A A+

Büyükkonuk Belediyesi, Özok Gurup altında bir şirkete kiralanan "Pine View Sosyal Tesisleri"nin belediyeye iadesi için imza kampanyası başlattığını duyurdu ve halkın kampanyaya imza koyarak destek vermesini istedi.

Belediye başkanına tam yetki

Belediye'den yapılan açıklamada, Büyükkonuk Belediye Meclisi'nin, The Pine View Sosyal Tesisleri'nin tekrar belediye bünyesine kazandırılması için Başkan Ahmet Sennaroğlu'nu tam yetkili kıldığı ve Bakanlar Kurulu tarafından alınan kiralanma kararının iptali için talepte bulunulmasına karar verildiği bildirildi.

İmza kampanyası düzenlenmesi kararı, Büyükkonuk Belediyesi'ne bağlı köylerin muhtarlarıyla yapılan toplantı neticesinde alındı.

Finansmanı TC yardım Heyeti sağlamıştı

Türkiye Cumhuriyeti Yardım Heyeti tarafından finansmanı sağlanan ve Büyükkonuk Belediyesi tarafından Büyükkonuk beldesine kazandırılan The Pine View Sosyal Tesisleri, Belediye Meclisi'nin 29.07.2011 tarihli kararıyla dönemin Bakanlar Kurulu tarafından onaylanmasının ardından Özok Gurup altındaki Red-Ten Cyprus LTD. şirketine 49 yıllığına kiralanmıştı.

Açıklamada, bu kiralamaya birçok kesimin tepki verdiği ve tesisin kaybedilmesinden üzüntü duyulduğu da kaydedildi.

Dönemin Bakanı Çavuşoğlu önergesiyle…

Büyükelçiliğin sağladığı finansmanla yapımı gerçekleşen Büyükkonuk Belediyesi Sosyal Tesisleri'nin, İçişleri Bakanı Nazım Çavuşoğlu'nun hazırladığı önerge doğrultusunda alınan Bakanlar Kurulu kararıyla 49 yıllığına Red-Ten Cyprus Ltd'ne kiralandığı ortaya çıkmıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.