BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 1 dak.

Büyükkonuk İlkokulu Okul Aile Birliği'nden eylem

Büyükkonuk İlkokulu Okul Aile Birliği'nden eylem

Büyükkonuk İlkokulu Okul Aile Birliği yaptığı açıklama ile okulda sorunların devam ettiğine işaret ederek eylem yapacaklarını duyurdular. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 22/10/14 09:02
okuma süresi: 1 dak.
Büyükkonuk İlkokulu Okul Aile Birliği'nden eylem
A- A A+

Bizler Büyükkonuk İlkokulu Okul Aile Birliği olarak çocuklarımızın bu çağda artık birleştirilmiş sınıflarda eğitim görmesini istemiyoruz.Bu yılda çocuklarımız birleştirilmiş sınıflarda eğitim görmektedirler. Okul Aile birliği olarak hedefimiz çocuklarımızın birleştirilmiş sınıflarda değil ayrı sınıflarda eğitim görmesidir. Bizler de bu bağlamda artık bu sorunun çözülmesini istiyoruz.

Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptığımız görüşmeler sonucunda okulların açılmasından bu yana sorunumuz hala çözülmemiştir.Bu sorunun çözümü için eksik öğretmenlerimizin tamamlanmaması sebebiyle , 23.10.14 Perşembe günü , Okul Aile Birliği olarak almış olduğumuz eylem kararımızı uygulayacağız.Birleştirilmiş sınıf sorunu çözülmediği takdirde eylemimiz devam edecektir.

Muhammet DAMAR
Okul Aile Birliği Başkanı
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.