BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 1 dak.

Büyükkonuk Belediyesi'nden avcılara önemli duyuru

Büyükkonuk Belediyesi'nden avcılara önemli duyuru

02 Kasım 2014 Pazar günü gerçekleştirilen büyük avın ilk gününde eko turizmde pilot köy olan Büyükkonuk Belediyesi sınırlarında bazı avcıların yapmış oldukları çevre kirliliği hat safhasında olmuştur.

Yayın Tarihi: 03/11/14 14:24
okuma süresi: 1 dak.
Büyükkonuk Belediyesi'nden avcılara önemli duyuru
A- A A+

Söz konusu avcılar tarafından, kendine göre işlerine yaramayan bakımsız, hasta ve avlamayan köpeklerini de bölgemize bırakarak ayrılmışlardır. Bölgemizde meydana gelen çevre kirliliğinin özellikle avcıların mola verdikleri bölgeler (boş şişeler, alüminyum içki kutuları, sigara paketleri ve pet şişeler) adeta çöplüğe dönüşmüştür.

"Çok av vuran değil, çevreyi koruyan avcı" sloganı ile av yapmayı planlayan avcılarımızın bundan sonraki yapacakları av bölgelerine daha dikkatli davranmaları, yanlarında getirdikleri köpeklerini bölgemize bırakmamalarını önemle rica eder saygılarımızı sunarız.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.