BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 3 dak.

Sennaroğlu: "Onbinler ile aynı acıyı paylaştık"

Sennaroğlu: "Onbinler ile aynı acıyı paylaştık"

Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu'nun, 17.'si düzenlenen eko gün etkinliklerini değerlendirdiği basın açıklaması şöyle;

Yayın Tarihi: 13/10/15 14:25
okuma süresi: 3 dak.
Sennaroğlu: "Onbinler ile aynı acıyı paylaştık"
A- A A+

Belediyemiz tarafından, Eko Turizm derneğinin katkıları ve Telsim ana sponsorluğunda 17.'si düzenlenen Eko Gün Etkinliğini başarı ile tamamlamanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Kıbrıs Türk kültürünü yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla düzenlenen etkinliklere katılımın her geçen yıl artarak devam ettiğini görmenin mutluluğunu taşımaktayız. Anavatan Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşanan kahpe terör saldırısının acısı yüreğimizde sıcaklığını koruduğu bugünlerde, eko gün etkinliklerinde yapılması planlanan müzikli eğlenceler ve gösterilerin tamamının, terör olayı nedeniyle iptal edilmesinin tüm kesimler tarafından destek görmesi bizim acımıza bir nebze olsun merhem olmuştur. Aylar öncesinden başlanılan eko gün hazırlıklarının sonuçsuz kalmaması ayrıca bölge halkına ve misallerimize karşı olan sorumluluklarımız gereği organizasyonun tamamının iptal edilmediğinin bilinmesini istiyoruz. Biz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti halkı olarak, her zaman olduğu gibi Anavatan Türkiye'nin yanındayız. Bu eli kana susamışların yapmış olduğu terör saldırısı sonucu yaşananların ortak acımız olduğunun tüm kesimlerce bilinmesini istiyoruz.

"Acımız acınızdır, başımız sağ olsun" diyerek açılışını yaptığımız etkinliklerde bizleri yalnız bırakmayan, Cumhurbaşkanı Sn.Mustafa Akıncı ve eşi Sn.Meral Akıncı, Başbakan Sn.Ömer Kalyoncu ve hanımefendi, İçişleri Bakanı Sn.Aziz Gürpınar, Tarım Bakanı Sn.Önder Sennaroğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Sn.Hüseyin Avkıran Alanlı, milletvekilleri, belediye başkanları, Telsim Genel Müdürü Sn.Rasim Karas ve tüm misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Kıbrıs Türk kültür ve değerlerini yaşatmak, gelecek nesillere aktarmak amacıyla düzenlenen etkinliklerde kurulan stantlarda bölge halkının ürettiği ürünlerin beğenilmesi ayrıca paner örme, süpürge bağlama, şehriye ve el makarnası yapımı, hasır sandalye yapımı, dribida biddası, yeşil zeytin kırma, hellim yapımı, kalbur yapımı, ayakkabı yapımı gibi unutulmaya yüz tutmuş kültür değerlerinin misafirlere uygulamalı olarak gösterilmesine olan ilgi ve yoğunluk, Büyükkonuk Belediye'si olarak doğru işlere imza attığımızın göstergesi olduğuna inancım her geçen gün artarak devam etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, bizleri yalnız bırakmayan tüm gönüldaşlarımıza belde halkı, meclis üyelerim ve personellerim adına sonsuz teşekkür ederim.

Ahmet SENNAROĞLU

Büyükkonuk Belediye Başkanı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.