BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 1 dak.

Büyükkonuk Belediyesi 10 Kasım Atatürk'ü anma töreni

Büyükkonuk Belediyesi 10 Kasım Atatürk'ü anma töreni

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Aramızdan Ayrılışının 77. Yıl dönümü Saat 09:05'te Belediye Hoparlörlerinden Yayınlanan Siren Sesi ve İstiklal Marşının Okunmasıyla Birlikte Bayraklar Yarıya İndirildi ve Büyükkonuk Atatürk Büstüne Çelenkler Konarak Saygı ile Anıldı...

Yayın Tarihi: 10/11/15 14:42
okuma süresi: 1 dak.
Büyükkonuk Belediyesi 10 Kasım Atatürk'ü anma töreni
A- A A+

Uzun Yıllar Sonra Beldemizde Yapılan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Törenine Büyükkonuk Belediye Başkanı Sn. Ahmet Sennaroğlu, İskele Polis Müdürlüğünden Trafik Şube Müdürü Sn. Veli Gürpınar, Büyükkonuk İlkokulu, Yedikonuk İlkokulu, Belediye Personeli ve Vatandaşlar Katıldı. Anma Töreni Atatürk Büstüne Çelenklerin Konması Büyükkonuk İlkokulu Öğrencilerinden Mehmet Damar, Yedikonuk İlkokulu Öğrencilerinden Arda Gökbük ve Aybüke Yılmaz'ın Şiirlerini Okumasından Sonra Sona Erdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.