BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 1 dak.

Büyükkkonuk Belediyesi'nden örnek davranış

Büyükkkonuk Belediyesi'nden örnek davranış

Büyükkonuk Belediye başkanı Ahmet Sennaroğlu, ''Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası'' dolayısı ile bugün bölgesinde bulunan İlkokulları ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 23/11/15 15:24
okuma süresi: 1 dak.
Büyükkkonuk Belediyesi'nden örnek davranış
A- A A+

18 Kasım - 24 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası Dolayısı ile Büyükkonuk Belediyesi öncülüğünde Büyükkonuk Belediyesi ve İskele PHYSİOART ( Fizyoart) Fizik Tedavi ve Sağlık Kliniği İşbirliğinde Büyükkonuk Beldesinde bulunan Büyükkonuk ve Yedikonuk İlkokullarında öğrenim gören öğrencilere ''Diş Bakımı ve Diş Sağlığı'' hakkında detaylı bilgiler verildi.

İlkokullarda öğrenim gören tüm öğrencilerin ağız ve diş kontrolleri yapıldı. Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu '' Ağız ve Diş Sağlığı Haftası '' dolayısı ile belde okullarında öğrenim gören tüm öğrencilere diş macunu ve diş fırçası dağıttı.

Yarın yine Büyükkonuk Belediye sınırları içerisinde bulunan Kaplıca İlkokulu'nda ''Ağız ve diş sağlığı kontrolü'' yapılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.