BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 2 dak.

Büyükkonuk'ta ilk kez şehitler kabri başında anıldı

Büyükkonuk'ta ilk kez şehitler kabri başında anıldı

21 Aralık Şehitler Haftası dolayısı ile Büyükkonuk Belediyesi Büyükkonuk Köyünde şehit olup Büyükkonuk Kabristanlığı'na defnedilen ve bulunamayan Şehitler için anma töreni düzenledi.

Yayın Tarihi: 22/12/15 15:57
okuma süresi: 2 dak.
Büyükkonuk'ta ilk kez şehitler kabri başında anıldı
A- A A+

Anma töreni Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, 100. Yıl Mehmetçik Karpaz Lions Kulübü Başkanı Mustafa Erbilen ve üyeleri, Şehit aileleri, belde okullarından Büyükkonuk İlkokulu, Yedikonuk İlkokulu ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

Anma törenine Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu yaptı. Sennaroğlu konuşmasında şu sözlere yer verdi; '' 21 Aralık Şehitler Haftası münasebeti ile ilk defa Büyükkonuk Köy kabristanlığında yatan şehitlerimiz için anma töreni düzenliyoruz. Bu törende vatanı için hiç düşünmeden hayatını feda eden şehitlerimizi rahmet ve saygı ile anıyorum. Kayıp olup halen bulunamayan şehitlerimizi de huzurunuzda saygı, sevgi ve minnetle anar, bu gibi acı olayların bir daha vatanımızda yaşanmamasını dilerim''

Anma Töreni Büyükkonuk ve Yedikonuk İlkokulu öğrencilerinin şiir okumasının ardından Büyükkonuk Köyü İmamı Hüseyin Şenkaya Yasin ve Dualarla Şehitlerimize Rahmet okudu.

Anma Töreni Büyükkonuk Kabristanlığı'nda yatan başta Şehitlerimizin mezarlarına karanfil konarak sona erdi.

Ahmet SENNAROĞLU

Eko Gün Etkinlikleri Komite Başkanı

Büyükkonuk Belediye Başkanı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.