BÜYÜKKONUK
okuma süresi: 3 dak.

Başbakan Özgürgün, 18'inci Geleneksel Eko Gün'e davet edildi

Başbakan Özgürgün, 18’inci Geleneksel Eko Gün’e davet edildi

Başbakan Hüseyin Özgürgün, Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu başkanlığındaki heyeti kabul etti.

Yayın Tarihi: 28/09/16 15:49
okuma süresi: 3 dak.
Başbakan Özgürgün, 18’inci Geleneksel Eko Gün’e davet edildi
A- A A+

Başbakan Hüseyin Özgürgün, Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu başkanlığındaki heyeti kabul etti.

Özgürgün, Büyükkonuk Belediyesi, Büyükkonuk Eko Turizm Derneği ve Telsim ana sponsorluğunda 9 Ekim Pazar günü Büyükkonuk'ta yapılacak 18'inci Geleneksel Eko Gün'e davet edildi.

SENNAROĞLU

Kabulde ilk sözü alan Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, Başbakanı ve bakanları, eko günde görmekten mutlu olacaklarını dile getirdi.

Büyükkonuk'taki eko günlerin on binlerce insanı ağırladığını sözlerine ekleyen Sennaroğlu, böyle etkinliklere sosyal olarak ihtiyaç duyulduğunun altını çizdi.

TANPINAR

Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ise konuşmasında, böyle etkinliklerin Kıbrıs kültürünün kültürel belleği olduğunu söyleyerek, Telsim olarak bu projede yer almaktan mutlu olduklarını dile getirdi.

ALİBEY

Büyükkonuk Eko Turizm Derneği Başkanı Kıymet Alibey, Büyükkonuk'taki etkinliklerin diğerlerinden farklı olduğunu vurgulayarak, etkinlikleri eko köy bilinciyle düzenlediklerini belirtti.

Alibey, kadınların bu güne bayrama hazırlanır gibi hazırlandığını da sözlerine ekledi.

ÖZGÜRGÜN

Başbakan Hüseyin Özgürgün ise kabuldeki konuşmasında Kıbrıs kültürüyle ilgili etkinliklerin yaygınlaştığını, söz konusu etkinliklerin hem bölge hem de Kıbrıs kültürünün yaşatılmasında önemli rol aldığını, bu etkinliklerin sosyal ve ekonomik canlanma da sağladığını kaydetti.

Böyle etkinliklere katılmanın kendilerini mutlu ettiğini de dile getiren Başbakan, Büyükkonuk'taki etkinliklere daha önce katılmadığını, 18'inci Geleneksel Eko Gün'de bulunmaktan memnun olacağını ifade etti.

Sponsorların da katkısıyla bu tür etkenliklerin çehresinin değiştiğini vurgulayan Başbakan Hüseyin Özgürgün, eko günün düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti, etkinliğin güzel geçeceğine inanç belirtti.

Kabulün sonunda Özgürgün'e eko günün davetiyesi, buhurdanlık ve Büyükkonuk'a ait yöresel ürünler takdim edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.