MEHMETÇİK
okuma süresi: 2 dak.

Mehmetçik Belediyesi'nde oturma eylemi ikinci gününde

Mehmetçik Belediyesi'nde oturma eylemi ikinci gününde

Büro - İş'in Mehmetçik Belediyesi'nde düzenlediği oturma eylemi ikinci gününe girdi...

Yayın Tarihi: 22/08/13 10:50
okuma süresi: 2 dak.
Mehmetçik Belediyesi'nde oturma eylemi ikinci gününde
A- A A+

Dün yaptığımız 4 saatlik eylem bugün 5 saate çıkartılmıştır. Dünkü eylemden sonra TV kanallarında belediye başkanının yaptığı konuşmalar gerçekleri yansıtmamaktadır. Bilhassa 2011 protokolü hakkında % üçyüz, dörtyüz artış verildi. Sözlerini kabul etmemekteyiz. 2011 protokolünde % 12 artış öngörülmekte ancak çalışanların devlet barem sistemindeki saat başı ücretlerinden % 47 kesinti olmaktadır. Yani çalışanların hak ettiğinin % 47'den % 12 alınmıştır. Bunları ıspatlamaya herzaman hazırım. Kaldı ki sayın başkanla 2013-2014 Toplu İş Sözleşmesi'nde başkanla imzaladığımız rakam %13'e çıkartılmıştır.

Mehmetçik Belediyesi çalışanları ve sendika olarak biz burdayız. Haklarımızı alana kadar da burada olacağız. Şuanki Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanlığı 'nı bir kez daha göreve çağırır Karpaz yöresinin bu güzel beldesi olan Mehmetçik'teki belediye sorunlarına köklü çözüm üretmeye davet ederiz.

Hüseyin Z. AKYÖN

Büro-İş Başkanı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.