MEHMETÇİK
okuma süresi: 2 dak.

Mehmetçik Belediyesi'nde süresiz grev devam ediyor

Mehmetçik Belediyesi'nde süresiz grev devam ediyor

Mehmetçik Belediyesi'nde 21 Ağustos'ta başlattığımız oturma eyleminin sonuç vermediğini ve çalışanın hakkı olan 2011 protokolü çözülmediği için 26 Ağustos'ta başlattığımız süresiz grev devam ediyor.

Yayın Tarihi: 06/09/13 13:00
okuma süresi: 2 dak.
Mehmetçik Belediyesi'nde süresiz grev devam ediyor
A- A A+

Mehmetçik Belediyesi'nde 21 Ağustos'ta başlattığımız oturma eyleminin sonuç vermediğini ve çalışanın hakkı olan 2011 protokolü çözülmediği için 26 Ağustos'ta başlattığımız süresiz grev devam ediyor. Okulların açılmasına çok az bir zaman kala çalışan iki defa düşünmektedir. Çalışan çocuklarının yüzüne bakamaz durumdadır.

Yeni Hükümet'in göreve başlamasının ardında İçişleri Bakanı'nın buradaki sorunlar ile ilgilenmesi ve bugün Başbakan Yardımcısı Sayın Serdar Denktaş'ın bizi kabulu üzerine konu ile ilgili gerçek bilgileri verdik. İçişleri Bakanlığında çalışmalar başlatıldığı bilgisini aldık. Ancak tahammülü kalmayan çalışan kangren olmuş sorununa çok acil çözüm bulunmasını istemektedir.

Önümüzdeki hafta içerisinde çözüm için umut ışığı göremezsek grevin dozu artacak ve doğacak olan olumsuz davranışların sorumlusu ne çalışan ne de Büro-İş Sendikası olacaktır.

Hüseyin Z. AKYÖN

Büro-İş Başkanı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.