MEHMETÇİK
okuma süresi: 1 dak.

Mehmetçik grevi Lefkoşa'ya taşınacak...

Mehmetçik grevi Lefkoşa'ya taşınacak...

Mehmetçik Belediyesi'ndeki grev ile ilgili açıklama yapan Büro- İş Başkanı Hüseyin Z. Akyön grevlerin Lefkoşa'ya taşınacağını söyledi. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 23/10/13 13:19
okuma süresi: 1 dak.
Mehmetçik grevi Lefkoşa'ya taşınacak...
A- A A+

Mehmetçik Belediyesi'ndeki grevimiz 53'üncü gününde. Yapılan bütün çalışmalar netice vermemektedir. Dün itibarı ile eylem yeri belediye başkanının evinin önüne taşınmıştır. Bugün ise çalışanlar aldığı bir kararla, çocuklarını okula göndermeyerek grev yerine aileleriyle birlikte gelmişler ve başkanın evinin önündeyiz. Ne yazık ki konuya duyarsızlığını devam ettiren belediye başkanı sabah makam aracıyla evden ayrılmıştır.

Önümüzdeki hafta ise grevi Lefkoşa'ya taşıyacağız. Hafta başı itibarıyle İçişleri Bakanlığı'nın önünde çadır eylemine dönüşecek olan grevimiz çalışan hakkını alana kadar devam edecektir.

Hüseyin Z. AKYÖN

Büro-İş Başkanı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.