MEHMETÇİK
okuma süresi: 2 dak.

Cemil Sarıçizmeli, Kumyalı'da vurguladı: "Yıldızlı belediyeciliğe kavuşmamıza az kaldı!"

Cemil Sarıçizmeli, Kumyalı'da vurguladı: "Yıldızlı belediyeciliğe kavuşmamıza az kaldı!"

CTP-BG Mehmetçik Belediye Başkan adayı Cemil Sarıçizmeli ve meclis üyesi adayları Kumyalı köyünü ziyaret ederek yıldızlı belediyecilik hakkında halka bilgi vererek projelerini paylaştı. 2008 yılında Kumyalı köyünün belediye sınırları içerisine katılmasından beri diğer yerleşim yerlerinde olduğu gibi burada yaşayanlara da hizmet vermediğini vurgulayan Sarıçizmeli, çöp toplama, su verme gibi en temel yerel hizmetlerin bile zaman zaman kötü yönetimden dolayı sekteye uğradığını ifade etti.

Yayın Tarihi: 03/06/14 14:10
okuma süresi: 2 dak.
Cemil Sarıçizmeli, Kumyalı'da vurguladı: "Yıldızlı belediyeciliğe kavuşmamıza az kaldı!"
A- A A+

TEK ADAM ZİHNİYETİNDEN ARTIK VAZGEÇİLMELİ

Belediye başkanının katılımcı bir yönetim anlayışı sergilemediğini, kendi başına hareket etmek için belediyeyi tek adam sistemi ile yönetmeye çalıştığını anlatan Sarıçizmeli, halka doğudan hizmet verme yeri olan belediyede tek adam yönetimine dayalı büyük bir kaos yaşandığını belirtti. 29 Haziran'ın tüm bu yaşananlara dur denilecek tarih olduğunu söyleyen Sarıçizmeli, belediyenin halkın yaşam kalitesinin artması için en önemli rol oynayan kurum olduğuna dikkati çekerek kendileri için belediyeciliğin sadece görev değil gönül işi olduğunu ifade etti. 'Ben yaptım oldu' anlayışının artık tarihe gömüleceği bir dönemin başlayacağını anlatan Sarıçizmeli, "Bölgenin sorunlarına halkımızla birlikte mahallesinde, sokağında, işyerinde, kahvesinde bir araya gelerek birlikte çözüm arayacağımız bir dönem başlayacak" dedi.

İNSAN ODAKLI BELEDİYECİLİK

CTP'nin belediyecilikte marka olduğunu vurgulayan Sarıçizmeli, CTP'li başkanların yönettiği belediyeleri yıldızlı belediye yaptığını belirterek artık Mehmetçik Belediyesi'nin de ülkedeki yıldızlı belediyeler arasına gireceğini söyledi. Yıldızlı Belediyeciliğin en temel kuralının günübirlik icraatlarla değil programlı, katılımcı, verimli ve insan odaklı belediyecilik anlayışı olduğunu anlatarak sorunsuz bir belde yaratacak bilgi birikimi, deneyim ve irade sahibi olduklarını ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.