MEHMETÇİK
okuma süresi: 1 dak.

Adalıer: "Daha bitmedi... İşimiz çok, yolumuz uzun"

Adalıer: "Daha bitmedi... İşimiz çok, yolumuz uzun"

Demokrat Parti Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Mehmetçik Belediye Başkanı ve DP Ulusal Güçler Mehmetçik Belediye Başkan adayı Ahmet Beyazıt Adalıer ile birlikte, Mehmetçik Türk Çiftçiler Birlik Lokalinde vatandaşlarla bir araya geldiler.

Yayın Tarihi: 16/06/14 12:34
okuma süresi: 1 dak.
Adalıer: "Daha bitmedi... İşimiz çok, yolumuz uzun"
A- A A+

Vatandaşa hizmet için yola çıktıklarını belirten Adalıer, hiçbir kavganın içerisinde bulunmayacaklarını belirterek; "biz hizmete talibiz" dedi.

"Daha işimiz bitmedi, işimiz çok, yolumuz uzun" diyen Adalıer, yeni dönem için hayata geçireceği projeleri vatandaşlarla paylaştı.

Mehmetçik Belediye Başkanı ve DP Ulusal Güçler Mehmetçik Belediye Başkan adayı Ahmet Beyazıt Adalıer; "Kısa dönemde başlayacak büyük projelerimiz arasında Kumyalı-Denizyolu, Mehmetçik-Ayyıldız yolu, Pamuklu-Mehmetçik yokuşu ve beldemiz köylerinin asfaltlanması çalışmaları bulunmaktadır.

Ayrıca ihaleye çıkmış olan Kumyalı-Balıkçı Barınağı projesinin yeni dönemde hayata geçmesi" diyerek birkaç projesini dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.