MEHMETÇİK
okuma süresi: 6 dak.

Adalıer, 'dayanışma yemeği'nde belediye personeline yeni dönem projelerini anlattı

Adalıer, 'dayanışma yemeği'nde belediye personeline yeni dönem projelerini anlattı

Mehmetçik Belediye Başkanı, DP Ulusal Güçler Mehmetçik Belediye Başkan adayı A. Beyazıt Adalıer, belediye çalışanları ile bir araya gelerek yeni dönemde hayata geçireceği projelerini paylaştı.

Yayın Tarihi: 20/06/14 14:52
okuma süresi: 6 dak.
Adalıer, 'dayanışma yemeği'nde belediye personeline yeni dönem projelerini anlattı
A- A A+

Belediye Personeline yönelik, Mehmetçik Belediye Gazinosu'nda düzenlenen dayanışma yemeğine, DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, DP Ulusal Güçler Genel Sekreter Hasan Taçoy, Gazimağusa Milletvekili Dr. Hakan Dinçyürek, DP Ulusal Güçler MYK üyesi Mehmet Erülkü katıldı.

ADALIER: "BELEDİYE ÇALIŞANLARI EVLADLARIMDIR. HER ZAMAN EN BÜYÜK YARDIMCIM VE DESTEKCİM OLDULAR"

Yemek öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Beyazıt Adalıer, belediye çalışanlarını evlatları gibi gördüğünü, en büyük yardımcı ve destekçisinin çalışanları olduğunu belirterek, yeni dönem de de birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak beldeyi çok daha güzel noktalara taşıyarak, gelecek nesillere bırakacaklarını söyledi.

Geçmiş dönemde yaşanan bir takım sıkıntılara da dikkati çeken Adalıer, imkânlar dâhilinde elinden gelenin fazlasını yaptığını ancak yeterli olmadığı yerlerde de her zaman samimi olarak doğruları gerek personeli, gerekse halkıyla paylaştığının altını çizerek; "sıkıntıların iyileştirilerek çalışanlarımızın ve halkımızın daha iyi günlere geleceğinin sözünü veriyorum" dedi.

Gayretleri ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı tüm Belediye personeline teşekkür ederek, şükranlarımı sunan Mehmetçik Belediye Başkanı, DP Ulusal Güçler Mehmetçik Belediye Başkan adayı Beyazıt Adalıer, "daha bitmedi, işimiz çok, yolumuz uzun" diyerek yeni dönem projelerini personeli ile paylaştı.

BELEDİYELER YASASI'NIN YENİDEN ELE ALINACAĞINI HATIRLATAN DENKTAŞ: "GEÇMİŞ HÜKÜMETLER DÖNEMİNDE KIRSAL KESİMLERE BÜYÜK HAKSIZLIKLAR YAPILDI"

DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş'da burada yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı, Meclis Üyeleri ve Çalışanların bir aile olduğunu söyledi.

Geçmiş hükümetler döneminde kırsal belediyelere çok büyük haksızlıklar yapıldığına dikkati çeken Denktaş, özellikle Mehmetçik Belediyesinde yaşanan sıkıntının kaynağının merkezi hükümetlerin yapmış olduğu haksızlıklardan kaynaklandığını dile getirdi.

Bu yapının sürdürülemez olduğuna da dikkati çeken Başbakan Yardımcısı, yeni dönemde Belediyeler Yasasını yeniden ele alacaklarını, dolayısıyla belediyenin gelirlerinin artırılması da bu yeni dönem içerinde, merkezi hükümetin alacağı kararlarla mümkün olacağını, yalnızca nüfusa göre değil, bakmakla mükellef olduğu alan, turizm ile ilgili işlevleri varsa o işlevler, hiçbir geliri yoksa ve kalkınan bir bölge değilse o bölgenin kalkınmasına yönelik ayrı bir yatırım payı dâhil daha adil bir paylaşımı sağlayacaklarını söyledi.

DENKTAŞ: "ÇOK İLGİNÇTİR AMA BUGÜN HALA DAHA 28 BELEDİYE İÇİNDE KASASINDA PARA OLAN VE HARCAYAMAYAN TEK BELEDİYE MEHMETÇİK BELEDİYESİ'DİR"

"Çok ilginçtir ama bugün hala daha 28 belediye içinde kasasında para olan ve harcayamayan tek belediye Mehmetçik Belediyesi'dir" diyen DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş, Mehmetçik Belediyesinde sıkıntıların yaşandığı dönemde muhalefette olduklarını da hatırlatarak, buna rağmen birçok adım attıklarını ancak; "yapılacak birçok iş vardı yaptırmadılar" dedi.

DP Ulusal Güçler'in Genel Başkanı, ülkenin Başbakan Yardımcısı olarak halka vereceği tek söz bulunduğunu dile getiren Serdar Denktaş; "Beni bilen bilir. Olmayacak şeyin vaadini asla vermem. Ancak benim size sözüm, Belediye Başkanından tıkanan bir sorun olursa, gerek Milletvekilimiz Hakan Dinçyürek, gerekse bölge bakanlarımız ve ilçe başkanımız o sorunu yeşermeden çözecek. Günün sonunda ise sorumlu ben olacağım. Bu nedenle çok rahat bir şekilde diyorum ki, Mehmetçik'de bir dönem daha Adalıer'e destek verin. Yalan galip gelmesin. Yeni seçilecek belediye meclis üyeleri ile birlikte çok daha güzel bir idare yeniden oluşturulacak ve yaşanan sıkıntılar yeniden tekrarlanmayacak" diye konuştu.

DENKTAŞ: "ADALIER, BELEDİYENİN BİR TEK KURUŞUNU DAHİ HARAM VE YANLIŞ YERE HARCAMAZ VE HARCATMAZ"

Mehmetçik Belediye Başkanı Beyazıt Adalıer'in Galatya inadına sahip olduğunu da söyleyen Serdar Denktaş, ancak günün sonunda kendisine karşı güvenin tam olduğunu, çünkü Adalıer'in belediyenin bir tek kuruşunu dahi haram ve yanlış yere harcamadığını, harcatmadığını sözlerine ekledi.

DİNÇYÜREK: "YENİ DÖNEM ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK"

Mehmetçik Belediyesinde yaşanan sorunun çözümü için aylarca çalışan Milletvekili olarak yemekte söz alan DP Ulusal Güçler Gazimağusa Belediye Başkan adayı Dr. Hakan Dinçyürek, yaşanan sürecin gelişmeleri hakkında personele bilgi verdi.

Dinçyürek, her şeye rağmen Mehmetçik Belediyesinin nerden nereye geldiğinin en büyük tanıklarının da bölge halkı ve Belediye çalışanları olduğunu söyleyerek; "Belediyenin bir binası, sahildeki belediyeye ait gazinosu yoktu, halka hizmet verecek alanları çok dardı tüm imkânsızlıklara rağmen beldemiz belediye olarak hangi imkânlarla nerden nereye geldi bunu en iyi sizler yaşarak gördünüz ve biliyorsunuz. Evet, yeterli değil ama yeni dönem Beyazıt Adalıer ile çok daha güzel olacak" dedi.

Mehmetçik Belediye çalışanlar yemekte hem Belediye Başkanı Adalıer, hem de DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, bakanlar ve milletvekillerine çeşitli sorularda yönlendirerek sohbet etme imkânı yakaladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.