MEHMETÇİK
okuma süresi: 2 dak.

Kayalp ve Sarıçizmeli: "Güçlerimizi birleştirerek Mehmetçik'i yıldızlaştıracağız"

Kayalp ve Sarıçizmeli: "Güçlerimizi birleştirerek Mehmetçik'i yıldızlaştıracağız"

CTP-BG Mehmetçik Belediye Başkan adayı Cemil Sarıçizmeli ve ekibi ülkenin marka belediye başkanı Oktay Kayalp ile Mehmetçik'te halkla buluşarak 29 Haziran'dan sonra Mehmetçik Belediyesi'nin yıldızlaştırma sürecini planladılar.

Yayın Tarihi: 21/06/14 16:29
okuma süresi: 2 dak.
Kayalp ve Sarıçizmeli: "Güçlerimizi birleştirerek Mehmetçik'i yıldızlaştıracağız"
A- A A+

CTP'den verilen bilgiye göre, Mehmetçik Belediyesi'nin 29 Haziran'dan sonra CTP'li bir yönetimle hızla yıldızlaştırma süreci içerisine girileceği halka anlatılarak CTP-BG'nin marka yerel yönetimler vizyonu rehberliği ve görevdeki belediye başkanlarının aktif desteği ile bu sürecin planlanarak uygulanacağı ifade edildi.

KAYALP: TÜM GÜCÜMÜZ VE TECRÜBEMİZLE MEHMETÇİK'İN YANINDA OLACAĞIZ

Yıldız Başkan Oktay Kayalp, 29 Haziran'dan sonra tüm belediyecilik birikim ve tecrübeleri ile Mehmetçik Belediyesi'nin yıldızlaştırma sürecinde Cemil Sarıçizmeli ve ekibinin yanında olacaklarının altını çizdi. Ülkedeki belediyecilik anlayışının kendilerinin göreve gelmesi ile bambaşka bir boyut kazandığını hatırlatan Kayalp, Mehmetçik Belediyesi sınırları içerisinde yaşayan halkın da yıldızlı belediyeciliği hak ettiğini ve 29 Haziran'dan sonra bunu Cemil Sarıçizmeli ve ekibi ile başarabileceklerini ifade etti.

SARIÇİZMELİ: YANIMIZDA OLAN BU GÜÇLE KISA SÜREDE YILDIZLAŞACAĞIZ

CTP-BG Mehmetçik Belediye Başkan adayı Cemil Sarıçizmeli belediyenin mevcut durumunun halka temel hizmetleri vermede bile çok ciddi sıkıntılar yarattığını anlatarak yıllardan beridir yaptıkları ile yerel yönetimlerde marka olan Oktay Kayalp'ın tecrübe ve desteğinin Mehmetçik Belediyesi ve halkı için çok büyük bir kazanım olacağını belirtti. CTP'nin yerel yönetimler vizyonu ve markalaşmış başkanlarının desteği ile planladıklarından daha erken bir zamanda Mehmetçik Beldesi'ni Karpaz'ın yıldızlaşmış beldesi haline dönüştüreceklerine olan inancını ifade eden Sarıçizmeli, Gönyeli'de, Dikmen'de, Değirmenlik'te ve Mağusa'da yaşayan insanların aldığı yıldızlı belediyecilik hizmetini kendi bölgelerindeki halkın da hak ettiğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.