MEHMETÇİK
okuma süresi: 2 dak.

Mehmetçik Belediyesi "Her Perşembe Bir Evde" uygulaması başlatıyor

Mehmetçik Belediyesi "Her Perşembe Bir Evde" uygulaması başlatıyor

Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, bu haftadan itibaren her perşembe belediye sınırlarında yaşayan bir aileyi evinde ziyaret ederek sorunları yerinde görecek.

Yayın Tarihi: 18/08/14 16:38
okuma süresi: 2 dak.
Mehmetçik Belediyesi "Her Perşembe Bir Evde" uygulaması başlatıyor
A- A A+

Mehmetçik Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, "Her Perşembe Bir Evde" adıyla yeni başlatılacak uygulamayla Belediye Başkanı ve ekibi, belediye sınırlarında yaşayan vatandaşları evlerinde ziyaret edecek.

Belediye ile belde halkının iç içe olmasını ve sorunlara çözüm üretilmesini hedefleyen yeni uygulama, köy muhtarlarıyla koordineli şekilde yürütülecek.

Açıklamada, 29 Haziran yerel seçimlerinde göreve seçilen Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli'nin çalışmalarının devam ettiği ve bu kapsamda her hafta perşembe günleri belediye sınırları içerisindeki bir aileyi ziyaret edip sorunlarını yerinde incelemeye ve çözmeye de zaman ayıracağı kaydedildi.

"Her Perşembe Bir Evde" uygulamasının ilk olarak 21 Ağustos Perşembe günü başlayacağı ifade edilen açıklamada, Sarıçizmeli ve belediye ekibinin, belediyeye bağlı Mehmetçik, Bafra, Balalan, Çayırova, Kumyalı ve Pamuklu köylerindeki farklı aileleri ziyaret ederek, belediye ile halk arasında daha sağlıklı iletişim kurulmasını sağlayacağı belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.