MEHMETÇİK
okuma süresi: 2 dak.

Sarıçizmeli, DAÜ Rektör Vekili Osam'ı ziyaret etti

Sarıçizmeli, DAÜ Rektör Vekili Osam'ı ziyaret etti

Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 29/01/15 17:56
okuma süresi: 2 dak.
Sarıçizmeli, DAÜ Rektör Vekili Osam'ı ziyaret etti
A- A A+

DAÜ'den yapılan açıklamaya göre, ziyarette turizm, eğitim ve işbirlikleri üzerine bilgi alışverişi yapıldı.

Aynı zamanda eski bir DAÜ öğretim görevlisi olan Mehmetçik Belediye Başkanı Sarıçizmeli, turizm ve bölgenin gelişimi hakkında bilgiler verdi. Başarı ve değişim için çalışmanın gerektiğini ifade eden Sarıçizmeli, Karpaz ve Bafra bölgelerine büyük yatırımların yapıldığını ve 3 bin adet yatak kapasitesinin 2016 yılında 6 bine ulaşmasının hedeflendiğini ifade etti.

Sarıçizmeli, kentsel gelişimi sağlamak için DAÜ'nün de desteğine ihtiyaç olduğunu ifade ederek zaten DAÜ Mimarlık Fakültesi ile işbirliği içerisinde olduklarını kaydetti. Sarıçizmeli ayrıca üniversitenin diğer alanlarından da destek almak istediklerini sözlerine ekledi.

OSAM: "İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ"

DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Osam ise her türlü işbirliğine hazır olduklarını ve bunu gerçekleştirmekten ötürü mutluluk duyacaklarını dile getirdi.

Doğru ve düzgün bir sistemle hedefe ulaşılabileceğini kaydeden Prof. Dr. Osam, eğitim hayatında dinamik ve yeniliğe açık olmanın önemli bir nokta olduğunu vurguladı. DAÜ ve Mehmetçik Belediyesi'nin güzel işbirlikleri kuracağını belirten Prof. Dr. Osam, gerçekleşen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getirerek teşekkür etti.

Söz konusu ziyarete DAÜ Tanıtım İşlerinden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Amca, İdari İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Özer ve Mühendislik Fakültesi'nde uzun yıllar görev yapmış ve bir jüri için ülkede bulunan Prof. Dr. Hikmet Aybar da katıldı. Ziyaretin sonunda Cemil Sarıçizmeli'ye DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam tarafından günün anısına tabak hediye edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.