MEHMETÇİK
okuma süresi: 2 dak.

Mehmetçik Üzüm Festivali 31 Temmuz-9 Ağustos tarihlerinde yapılacak

Mehmetçik Üzüm Festivali 31 Temmuz-9 Ağustos tarihlerinde yapılacak

55. Geleneksel Üzüm Festivali için çalışmalarını başlatan Mehmetçik Belediyesi Festival Komitesi, Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli başkanlığında toplanarak festival tarihini belirledi.

Yayın Tarihi: 11/02/15 15:18
okuma süresi: 2 dak.
Mehmetçik Üzüm Festivali 31 Temmuz-9 Ağustos tarihlerinde yapılacak
A- A A+

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Mehmetçik Üzüm Festivali bu yıl 31 Temmuz- 9 Ağustos arasında yapılacak.

Festivalin bu yıl etkinliklerle daha geliştirilmesi için komite ile birlikte çalışmalara başlandığını ifade eden Sarıçizmeli geçen yıl çok kısa bir sürede festival için hazırlıkları tamamladıklarının altını çizerek 55. yılda ülke genelinde ses getirecek etkinlikler planlanacağını belirtti.

Festival programının netleşmesiyle birlikte basına detaylı bir biçimde açıklanacağını kaydeden Sarıçizmeli, geçen yıl olduğu gibi iki gece Balanokko Meydanı'nda büyük konser düzenleneceği, yerli grup ve sanatçıların konserleri, plaj voleybolu ve futbol turnuvası ile oltayla balık avlama yarışması düzenleneceğini bildirdi.

Sarıçizmeli, 55. yılda ilk kez festival alanı içerisinde kültür sokağı oluşturarak üzüm sucuğu, palüzesi gibi geleneksel tatların sunulması, yabancı ve yerli heykeltıraşların katılımıyla heykel yapımı ve Bafra Halk Plajı'nda iki gece DJ eşliğinde sahil partisi düzenlenmesi için çalışmaların başladığını açıkladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.