MEHMETÇİK
okuma süresi: 2 dak.

Mehmetçik'e yeni bir Sağlık Merkezi yapılacak

Mehmetçik'e yeni bir Sağlık Merkezi yapılacak

Sağlık Bakanı Salih İzbul, Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli ve Festival Organizasyon Komitesi üyelerini kabul etti.

Yayın Tarihi: 24/07/15 15:35
okuma süresi: 2 dak.
Mehmetçik'e yeni bir Sağlık Merkezi yapılacak
A- A A+

Sağlık Bakanlığı Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre Özel Kalem Müdürü Süleyman Mert'in de hazır bulunduğu kabulde, Sarıçizmeli, Sağlık Bakanı İzbul'u 31 Temmuz - 9 Ağustos 2015 tarihleri arasında düzenlenecek Mehmetçik Üzüm Festivaline davet etti.

Bu yıl 55'ncisi gerçekleştirilecek festival hakkında Bakan İzbul'a bilgi veren Mehmetçik Belediye Başkanı Sarıçizmeli, Mehmetçik Üzüm Festivalinin, ülkenin en eski ve en köklü festivallerinin başında geldiğine dikkat çekerek, festival programının bu yıl, her zamankinden daha yoğun ve zengin bir içeriğe kavuşturulduğunu belirtti.

Sağlık Bakanı İzbul da, Mehmetçik Belediye Başkanı Sarıçizmeli ve Festival Organizasyon Komitesi üyelerinin nazik davetlerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Mehmetçik'in Karpaz bölgesinin çok güzide bir beldesi olduğuna değindi.

Mehmetçik'in turizm potansiyeli yüksek…

Ülkede üzüm denince akla gelen ilk yerin Mehmetçik olduğunu belirten Bakan İzbul, Mehmetçik yöresinin üzüm ve üzüm ürünlerinin yanı sıra, turizm potansiyeliyle de ön planda olduğunu söyledi.

Yörede sürdürülen sağlık hizmetleri geliştirilecek…

Özellikle yaz aylarında turist akımıyla, Mehmetçik bölgesinde ciddi bir nüfus yoğunluğu yaşandığına da dikkat çeken Bakan İzbul, Mehmetçik yöresinde sürdürülen sağlık hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik ciddi projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Mehmetçik'e yeni bir Sağlık Merkezi yapılacak…

Yöre için yeni ve çağdaş bir Sağlık Merkezi için çalışma başlatıldığını da anımsatan Bakan İzbul, bu amaçla önümüzdeki günlerde Mehmetçik'e ziyaret gerçekleştireceğini de ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.