YENİERENKÖY
okuma süresi: 1 dak.

Yenierenköy Belediyesi Zabıta ekiplerinden kontrol

Yenierenköy Belediyesi Zabıta ekiplerinden kontrol

Yenierenköy Belediyesi Zabıta ekipleri, rutin kontroller çerçevesinde belediye sınırları içerisinde yaptığı denetimlerde, son kullanım tarihi geçmiş gıda ve çeşitli ürünlerle açıkta satılmaması gereken gıdaları toplayarak imha etti.

Yayın Tarihi: 10/10/13 14:52
okuma süresi: 1 dak.
Yenierenköy Belediyesi Zabıta ekiplerinden kontrol
A- A A+

Yenierenköy Belediyesi'nden yapılan açıklamada, zabıta ekiplerinin, belli sürelerde yaptığı kontrollerle vatandaşların sağlıklı ürün ve gıdaları kullanmalarını sağlamaya çalışmak hedefinde olduğu kaydedildi.

Açıklamada, bu amaçla yürütülen denetimlerde birçok market ve işyerinde kontrol yapıldığı; tarihi geçmiş ürünlerin de toplandığı belirtildi.

Yazılı açıklamada, gıda denetimlerinin belli sürelerle devam edeceği belirtilerek, işyeri sahipleri de sattığı ürünlere dikkat etmesi konusunda uyarıldı.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.