YENİERENKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Öykün: "Gelecek seçim için değil, gelecek nesil için çalışıyoruz"

Öykün: "Gelecek seçim için değil, gelecek nesil için çalışıyoruz"

Yenierenköy Belediye Başkanı ve DP Ulusal Güçler Belediye Başkan Adayı Özay Öykün, DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Dektaş ile birlikte Yeşilköy'ü ziyaret etti…

Yayın Tarihi: 15/06/14 15:08
okuma süresi: 2 dak.
Öykün: "Gelecek seçim için değil, gelecek nesil için çalışıyoruz"
A- A A+

DP'den verilen bilgiye göre, Seçim gezileri kapsamında yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdüren Yenierenköy Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Ulusal Güçler Belediye Başkan adayı Özay Öykün, DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş ile birlikte dün Yeşilköy'ü ziyaret ederek köy sakinleriyle bir araya geldi.

Belde'ye yapılacakları vatandaşlarla paylaşacaklarını vurgulayan Yenierenköy Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Ulusal Güçler Belediye Başkan adayı Özay Öykün, Yenierenköy'ü birlikte imar edeceklerinin sözünü verdi. Öykün ayrıca projelerin hayata geçirilmeden önce bölgedeki kişilerin de fikirlerine başvurarak, böylece yenileme ve düzeltme imkânı bulacaklarının altını çizdi.

Belde'de her geçen gün artarak yaşanan problemlerin çözüm yollarına değinen Öykün; "Güçlü bir kadroyla titiz bir çalışma yürütüyoruz" dedi.

Yenierenköy ve belediyeye bağlı her beldenin kendi içerisinde ayrı ayrı değerlendirileceğini belirten Özay Öykün; Alt yapı, yeni sosyal tesisler, modern çocuk ve oyun alanlarının kurulacağını söyleyerek, kendi sorununu aşmış bir kent ve belde kuracaklarının sözünü verdi.

Özay Öykün; "gelecek seçim için değil, gelecek nesil için çalışıyoruz" diyerek, hizmet yolunda halkı ile birlikte emin adımlarla yürüdüklerini söyledi.

Ziyaret ettikleri bölge sakinleriyle sohbet eden DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş ile Yenierenköy Belediye Başkanı ve DP Ulusal Güçler Belediye Başkan adayı Özay Öykün, hedef ve projelerini anlatmanın yanı sıra, vatandaşların yönelttiği soruları da yanıtladılar.

Buradaki ziyarette DP Ulusal Güçler MYK üyesi Mehmet Erülkü'de hazır bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.