YENİERENKÖY
okuma süresi: 2 dak.

Özay Öykün: "Tüm sevgimiz ve enerjimizle çalışmaya devam edeceğiz"

Özay Öykün: "Tüm sevgimiz ve enerjimizle çalışmaya devam edeceğiz"

Yenierenköy Belediye Başkanı, Demokrat Parti Ulusal Güçler Yenierenköy Belediye Başkan adayı Özay Öykün ve belediye meclis üyeleri, Genel Başkan Serdar Denktaş başkanlığında Yenierenköy, Sipahi ve Derince'yi ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 17/06/14 10:00
okuma süresi: 2 dak.
Özay Öykün: "Tüm sevgimiz ve enerjimizle çalışmaya devam edeceğiz"
A- A A+

Ziyaretlerde vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen heyet, Belde ile ilgili yeni vizyon ve projelerini de bölge halkıyla paylaştılar.

"Mutlu Yarınlar için Belde'ne bir iyilik yap!" adı altında hazırlanan broşürlerin de dağıtıldığı ziyaretlerde Öykün ve ekibine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi, destek belirtti.

DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş bölge halkına hitaben yaptığı konuşmalarda, belediyelere yönelik vizyonlarını ve hükümetin icraatlarını anlattı.

Serdar Denktaş: "ÖZAY ÖYKÜN VE EKİBİNE GÜVENİM TAM"

Konuşmasında, Özay Öykün ve ekibine olan güvenini de dile getiren Denktaş, Yenierenköy Belediye Başkanı Özay Öykün'ün yeniden seçildiği takdirde daha çok çalışacağından hiçbir şüphesi olmadığını belirtti.
Serdar Denktaş: "Özay Öykün'ün bölge halkının yaşam kalitesinin yükseltilmesi için, gençlerimizin, çocuklarımızın ihtiyaç duyduğu iyi bir eğitimin sağlanabilmesi, istihdam sorununun giderilmesi ve vatandaşımızın iyi birer birey olması için elinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğunu hep birlikte bir kez daha görüyoruz. Zaten bunun sözünü verdiğine hepiniz şahitsiniz. Sizler gibi bizde tüm bu sözlerin takipçisi olacağız" dedi.

ÖZAY ÖYKÜN: "BİRÇOK YENİ PROJEYİ HALKIMIZA DANIŞARAK HAYATA GEÇİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Özay Öykün ise konuşmalarında, ekibiyle birlikte toplum menfaati ve sorunların çözümü için tüm sevgi ve enerjileriyle çalışmalarına devam edeceklerini ifade ederek, "Beldemiz ve halkımızın geleceği için birçok önemli projeye imza attık. Daha yapılacak çok işimiz var. Birçok yeni projeyi halkımıza danışarak hayata geçirmeye devam edeceğiz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.